Baileys Iced Coffe - REKLAM

Inlägget är ett reklamsamarbete och vänder sig till personer över 20 år

Kaffe och Baileys är en klassisk kombination, men på sommaren vill man gärna ha något svalkande. Så nu lanseras färdig iskaffe med smak av Baileys lagom till uteserveringspremiären. Baileys hoppar på det växande intresset för färdigblandade kaffedrycker som blivit populärt i Sverige på senare år å detta kan ju inte bli annat än såååå gott!!


 
 
 För första gången går det nu att uppleva den klassiska smakkombinationen av Baileys och kaffe som en iskaffe genom den färdigblandade kaffedrycken Baileys Iced Coffee Latte. Den nya kaffedrycken kombinerar de unika smakerna av Arabica- och Robustakaffe med mjölk och smaken av Baileys Irish Cream. Drycken är inte bara till för att avnjutas efter middagen, utan går lika bra att dricka till eftermiddagsfikan i trädgården eller i kvällssolen med vänner...något som jag helt klart kommer göra. Jag älskar ju vanlig traditionell kaffe med Baileys å att få denna dryck sval är ju perfekt nu till våren och sommaren. 


Svenskar älskar kaffe och är det fjärde mest kaffedrickande landet i världen. Trots det är iskaffe ännu relativt oupptäckt i Sverige. Under våren kommer vi på Baileys att genomföra spännande aktiviteter i Stockholm för att få fler att upptäcka och utforska alla fantastiska iskaffevariationer som finns, säger Malin Möllerberg nordisk PR-ansvarig på Diageo i ett pressmeddelande.

 Baileys Iced Coffee Latte (200 ml, 4% alkoholhalt) finns tillgänglig via Systembolagets beställningssortiment för priset 24:90 SEK, artikelnummer 82764
 

Inlägget är ett reklamsamarbete
#1 - Mirre

Men så gott

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!