Att ha haft en härlig påskafton

Efter en så härlig påskafton tänder vi nu massa ljus, myser ner oss i soffan och dukar fram påskäggen...vilken härlig dag vi fick idag!
 
 
 
 
 
 
 
Tjingeling väner! 
 
Vilken fantastisk påskafton vi fick!
 
 
Vi började morgonen med en mysig frukost och påskägg och påskpresenter som påskharen lämnat. Sen så svidade vi om och åkte iväg för att fylla på barnens vårgarderober. Dom behövde både skor och kläder...dom växer som om dom sover i gödsel alla tre! Sen så har det hunnits med träning innan vi slog oss ner för att äta en så god påskmiddag - så nu står magen i fyra hörn...MEN det finns ju ALLTID plats för lite godis så det blir det nu!
 
 
Godis, soffmys och film med mina finaste...ett toppen avslut på en härlig dag - Hoppas att även ni alla haft en härlig påskafton!! 
 
 
Stora påskkramar till er alla!
 
 
 
 
Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!