Att börja på en ny bok - Häxan av Camilla Läckberg

Inlägget är ett reklamsamarbete med Nextory
 
 
Idag på denna lata Långfredag har det inte blivit många knop gjorda, vi har bara tagit det lugnt å det har verkligen behövts! Jag har påbörjat en ny ljudbok hos Nextory- denna gång blev det Häxan av Camilla Läckberg. Häxan är den tionde delen i den omåttligt populära Fjällbackaserien och än en gång får vi följa författaren Erica Falck och polisen Patrik Hedström i deras kamp för att hitta svaren på ondskans mysterier. Jag har älskat de andra "Fjällbacka böckerna" så att börja på denna bok idag passar ju riktigt bra...jag menar Häxa och Påsk - det går ju lite hand i hand. 
 
 
 
 
 
 
Självklart så ger jag tillsammans med Nextory även dig en chans att lyssna eller läsa denna härliga bok eller någon av de andra 1000-tals böcker som finns i appen. Nextory är liksom ett ljudboks spotyfy där ALLT finns samlat - toppen när det är lata lediga dagar som idag...då passar ju en bok super. Via DENNA länk så får du 30 dagar av gratis lyssnande helt utan bindningstid. Det betyder att du lätt kan prova denna boktjänst i 30 dagar och passar det inte dig så säger du bara upp prenumerationen helt utan att behöva spendera en krona - hur bra! 
 
 
 
 
Om Häxan av Camilla Läckberg

"När fyraåriga Linnea försvinner från en gård utanför Fjällbacka väcks tragiska minnen till liv. Trettio år tidigare försvann en liten flicka från exakt samma gård och hittades senare mördad. Den gången anklagades två trettonåriga flickor för att ha fört bort och dödat flickan. De befanns skyldiga i domstol men slapp fängelse på grund av sin ålder. Den ena av dem har efter det levt ett stilla liv i Fjällbacka. Den andra har just återvänt för första gången sedan händelsen, nu som firad skådespelare för att porträttera Ingrid Bergman i en film som ska spelas in i trakten. Fjällbackaborna ställer mangrant upp i sökandet efter Linnea, och till slut finner man henne. Naken, invid samma skogstjärn där den första flickan hittades. Skräcken sprider sig i det lilla samhället. Kan fler flickor vara i fara?"

 

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!