Ändrade planer

Det blev inget stall för mig och skruttan då hon är krasslig, febrig och hängig…sötisen. Hon har mest sovit hela dagen så det där med att åka till stallet och hoppa upp på hästryggen var bara att ställa in idag. Så det blev helt enkelt ändrade planer! 

 

 

 

Todeloo vänner

 

Istället för stallet så packade jag in mig ,Theodore och Olliwer i bilen å åkte iväg mot Olliwers Fotbollsträning – jag brukar ju missa hans onsdagsträningar då jag allt som oftast är i stallet å Tomas tar Ollis träning, men idag när ridningen var inställd så passade jag på hänga på! Då grabbarna tränar i 90 min varav de första 30 minuterna är fys så passade jag och Theodore på att ta en härlig runda i spåret för att sen hänga vid sidlinjen och titta på träningen. Dom är ju sååå duktiga grabbarna – sliter som djur, springer, tar instruktioner och verkligen försöker göra sitt bästa allihopa. Det är verkligen kul att se utvecklingen i hur dom ser varandra på planen, passningarna, lagandan och hur dom backar upp varandra – lagsport är verkligen härligt!

 

Så även om det blev en annorlunda onsdag än planerat så blev det en väldigt bra dag med ensamtid med min stora killei spåret å sen få hänga å titta på den lilla killen som spelar fotboll - lovely!!

 

 

#1 - Kamilla

Tråkigt att dottern är dålig men roligt att få hänga med sonen istället. Det är ju så med barn man vet aldrig hur dagen blir även om allt är planerat in i minsta detalj.

De där stunderna på tu man hand med sina barn är så mysiga och viktiga. Svårt att få till med de äldsta ibland bara.

Ha det gott.

Kram Kamilla

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!