Middagsfix med nya armband på armen

Inlägget nedan sker i samarbete med amaze.se

 

 

 

Todeloo vänner

 

Ja här hemma piffas det för fullt…kött har marinerats, sallad har fixats och en så god efterrätt är förberedd så långt det går. Jag har precis fixat lite gott småplock som ska serveras som förrätt…å nu ska ljus tändas å sista piffat göras! Ja å på armen ser ni lite nytt…jag är ju en tjej som ÄLSKAR smycken å idag inviger jag två fina nya armband som jag hittat på amaze.se som är en underbar webbshop med massa fina armbandhalsband och örhängen till så bra priser!!

 

På min arm så finner ni tillsammans med ett gammalt armband från Marc Jacobs två nya armband, ett med fåglar från Syster P och ett vitt med pärlor från Moshi dessa kommer helt klart användas flitigt…visst passar dom bra till en liten solkysst hy!!

 

Nä vänner nu måste jag ta fram bubblet då gästerna kommer snart!

 

 

 

 

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!