Att sova som en prinsessa

Torsdagsmorgon å denna lediga sommardag började med en så skön sovmorgon. Gud vad skön vår säng är…varje gång jag sovit borta så är jag så glad att få komma hem å slumra in i vår sköna säng. Vi köpte den för 4 år sen å det är nog ett av de bästa köpen vi gjort till vår villa…så många timmar som man spenderar i sängen så måste man ju ha en skön säng - eller vad säger ni!

 

Nu är vi dock vakna, glada, pigga och utvilade - en så härlig känsla. Frukosten är precis intagen å idag blev det gott bröd med goda pålägg, yoghurt, goda juicer och kaffe - en så bra och smarrig frukost så nu är vi redo för denna torsdag!

 

 
 
 
 

Ja nu är en mumsig frukost i magen å vi ska ta tag i denna dag, jag ska iväg å fixa till mina naglar som ser helt hemska ut. Sen så ska jag iväg å shoppa lite "inför-skolstarts-kläder" med barnen å på det så ska en massa gott plockas upp på stormarknaden då vi får gäster över på middag ikväll…sen så blir det väl till att piffa å fixa hemma. Ja det är iaf planen för dagen - vänner vad ska ni göra denna sommartorsdag? Vad ni än tar er för så önskar jag er en härlig dag så syns vi senare!

.

Tjingeling så länge!!

 

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!