Nya utmaningar

Vet ni vad…jag har helt glömt att berätta en STOOOOR sak som händer i mitt liv…å nä jag är inte gravid, vi ska inte ha barn! Å nä jag har inte anmält mig till nått nytt lopp (en klassiker räcker bra!!). Jag går däremot mot nya utmaningar, jag har nämligen fått nytt jobb!!

 

Wihooo !!!

 

Om ni tittar på bilden nedan kanske ni kan gissa var....

 

 

Efter 5 år på samma ställe så var det återigen dags att röra på sig – så den 8 juli jobbar jag min sista dag sen går på långt sommarlov och den 15 augusti börjar jag som Prof. Sales Development Field Sales (Projektledare/verksamhetsutvecklare mot försäljning) på Coca-Cola – how fun!!

 

Det känns så roligt att byta till ett av världens mest kända varumärken, på det så kapar jag ca 1,5 timmar i resväg - om dagen!!! Jag kommer ju kunna cykla till jobbet - hur bra är inte det!!

 

 

 

Nu så har jag drygt 5 veckor kvar här och flera saker som ska bli klara men sen checkar jag ut, går på semester och möter nya utmaningar i höst! Jag är vrål pepp på detta – det kommer bli så bra!

 

YAY!!

 

Nu är det dock tisdag och några mil ska skrapas ihop så det är bara att svida om och hoppa upp på racern!! 17 träningsdagar kvar - sen smäller det!!

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!