Mors Dag

Vilken underbar mors dag jag haft...jag har verkligen blivit uppvaktad på bästa sätt! Tomas och barnen är verkligen helt UNDERBARA! Denna dag har vi bara njutit alla 5, vi har varit hemma och njutut av sommar värmen som var idag...å kvällen avslutades med en så härlig grill middag det kan ju inte bli bättre!! 
 
 
 
Vi började med en god fördrink...en smarrig kiwi och jordgubbs sangria (en alkoholfri variant till barnen) tillsammans ute på altanen medans Tomas grillade på allt gott som vi skulle äta. 
 
 


 
 
 
 
Å vilken middag han rörde ihop...sallad, vitlöksbröd, ribbs, kycklingfile, kycklingklubbor, sparris, spetspaprika - sååå gott
 
 
 
 


 


 
 
JA det var verkligen ett härligt avslut på en UNDERBAR dag!
 
 
 
 
Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!