#MERNÄTKÄRLEK

Inlägget innehåller PR-Utskick och är en del av kampanjen #MerNätkärlek
 
 
 
 
 
Vänner ni vet ju att jag här i min lilla del av cyberspace gärna sprider en positiv feeling, en glad stämning och mer än gärna sprider nätkärlek omkring mig. Därför vart jag sååå glad att MySafety Försäkringar uppmärksammat det och skickat en liten present till mig hur fint!!!
 
 
 
 
 


 
 
 
 
Todeloo vänner
I dag när jag kom hem från jobbet så låg det en present i lådan och väntade på mig...en liten minidator i kartong med ett choklad tangentbord och mina inlägg om att sprida Nätkärlek var på skärmen - så gulligt gjort! Verkligen en fin present!! tillsammans kan sprida massor med kärlek på nätet istället för hat!
 
 
 
 
 


 
 
 
 
MySafty Försäkringar jobbar med digitalt skydd och skriver i brevet till mig
"Näthat - olaga hot, ofredande, trakaserier med mera - drabbar dagligen ett stort antal mäniskor. Hittils har du varit hänvisad till Polisen som inte sällan av olika skäl lägger ner ärendet så snart det kommer in. MySafety har utvecklat en försäkring, DigtalSkydd, som ger dig stöd och hjäp om du blir utsatt för näthat - dygnet runt, året om" 
 
 
Nu när läget är som det är på internet så är det ju UNDERBART att en sådan tjänst finns...även om jag gärna sett att klimatet på nätet var bättre så att en tjänstl likt denna hade varit överflödig.
 
 
 


 
 
 
TACK snälla MySaftey för den fina presenten och fortsätt med att sprida nätkärlek omkring er  - det ska jag göra!
Vänner sprid nätkärlek ni med!! Tillsammans kan vi överrösa nätet med kärlek istället för hat...för ni vet väl att det enda som är starkt nog att stå emot hat och orättvisor är just kärlek...så sprid nätkärlek !!!
 
 
 
 
#1 - Jag är inte dum i huvudet! Jag har Aspergers syndrom!

så gulligt

Svar: ja eller hur!
AngelicasVärld

#2 - Lena - Gott för själen

Så fint gjort av dem och så kul att du fick det. Du som är så bra på det där! Mer kärlek åt folket!

Kram Lena

Svar: TACK snälla vännen!
AngelicasVärld

#3 - Marie

Så rart

Svar: ja eller hur!! Så fint gjort!
AngelicasVärld

#4 - Popprinsessan

Vilken fin present! Kul när det är lite genomtänkt och personligt gjort!

Svar: Ja eller hur!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!