Att ha piffat altanen

Inlägget presenteras i samarbete med Jotex.se

 

Nu har jag ÄNTLIGEN fått tummen ur och piffat till vår altan...eller den övre altanen ska jag säga. Vår nedre altan eller vår lounge piffade jag ju till för några veckor sen...nu var det alltså den övre altanens tur.

 

En vacker matta (samma som i loungen) lades ut från dörrarna och leder som en "röd matta" ut till härligheten...sen så har lite härliga sittkuddar kommit på plats men barnen snodde genast till sig dem och tyckte att mattan där vid dörren var en perfekt plats att ligga och spela kort på - sötisarna!

 

 

 

Sen så har det piffats med lite olika ljuslyktor, både på väggen bakom bordet, på bordet och vid alla krukor på altangolvet...det kommer bli så härligt att tända alla dessa när det skymmer på varma sommarkvällar!

 

   

 

 

Ja å så ser ni ju att bordet är dukat...det var preppat för god middag ute i värmen - sååå härligt att sommaren äntligen kommit igen!!

 

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!