Nya utmaningar

Vet ni vad…jag har helt glömt att berätta en STOOOOR sak som händer i mitt liv…å nä jag är inte gravid, vi ska inte ha barn! Å nä jag har inte anmält mig till nått nytt lopp (en klassiker räcker bra!!). Jag går däremot mot nya utmaningar, jag har nämligen fått nytt jobb!!

 

Wihooo !!!

 

Om ni tittar på bilden nedan kanske ni kan gissa var....

 

 

Efter 5 år på samma ställe så var det återigen dags att röra på sig – så den 8 juli jobbar jag min sista dag sen går på långt sommarlov och den 15 augusti börjar jag som Prof. Sales Development Field Sales (Projektledare/verksamhetsutvecklare mot försäljning) på Coca-Cola – how fun!!

 

Det känns så roligt att byta till ett av världens mest kända varumärken, på det så kapar jag ca 1,5 timmar i resväg - om dagen!!! Jag kommer ju kunna cykla till jobbet - hur bra är inte det!!

 

 

 

Nu så har jag drygt 5 veckor kvar här och flera saker som ska bli klara men sen checkar jag ut, går på semester och möter nya utmaningar i höst! Jag är vrål pepp på detta – det kommer bli så bra!

 

YAY!!

 

Nu är det dock tisdag och några mil ska skrapas ihop så det är bara att svida om och hoppa upp på racern!! 17 träningsdagar kvar - sen smäller det!!

Att ha piffat altanen

Inlägget presenteras i samarbete med Jotex.se

 

Nu har jag ÄNTLIGEN fått tummen ur och piffat till vår altan...eller den övre altanen ska jag säga. Vår nedre altan eller vår lounge piffade jag ju till för några veckor sen...nu var det alltså den övre altanens tur.

 

En vacker matta (samma som i loungen) lades ut från dörrarna och leder som en "röd matta" ut till härligheten...sen så har lite härliga sittkuddar kommit på plats men barnen snodde genast till sig dem och tyckte att mattan där vid dörren var en perfekt plats att ligga och spela kort på - sötisarna!

 

 

 

Sen så har det piffats med lite olika ljuslyktor, både på väggen bakom bordet, på bordet och vid alla krukor på altangolvet...det kommer bli så härligt att tända alla dessa när det skymmer på varma sommarkvällar!

 

   

 

 

Ja å så ser ni ju att bordet är dukat...det var preppat för god middag ute i värmen - sååå härligt att sommaren äntligen kommit igen!!

 

Att komma hem till ett härligt PR-utskick

Inlägget innehåller PR-utskick

 

TACK för alla glada hejjarop nu när jag kommit över till Womsa.se – så gulligt av er, ni gjorde min dag!! TACK!! Nått annat som gjorde min dag var att komma hem till ett super härligt PR-Utskick från Lithells!!  Såååå fint och med massa godsaker! Så idag blir det helt enkelt korv med massa smarriga tillbehör till middag!!

 

M U M S

 
 
 

 

Todeloo vänner

Vilken härlig måndag det vart…jag har haft en skön dag på jobbet, fått ett fint bud med godsaker, hunnit med ett bra pass på racern och nu sitter jag här i soffan med en stor kopp te.

En bra måndag helt enkelt!

Vänner hoppas ni haft en skön måndag och fått en bra start på veckan!

Tjingeling så länge!

Mors Dag

Vilken underbar mors dag jag haft...jag har verkligen blivit uppvaktad på bästa sätt! Tomas och barnen är verkligen helt UNDERBARA! Denna dag har vi bara njutit alla 5, vi har varit hemma och njutut av sommar värmen som var idag...å kvällen avslutades med en så härlig grill middag det kan ju inte bli bättre!! 
 
 
 
Vi började med en god fördrink...en smarrig kiwi och jordgubbs sangria (en alkoholfri variant till barnen) tillsammans ute på altanen medans Tomas grillade på allt gott som vi skulle äta. 
 
 


 
 
 
 
Å vilken middag han rörde ihop...sallad, vitlöksbröd, ribbs, kycklingfile, kycklingklubbor, sparris, spetspaprika - sååå gott
 
 
 
 


 


 
 
JA det var verkligen ett härligt avslut på en UNDERBAR dag!
 
 
 
 
Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!