Att dansa ut påsken

 

 

 

 

Nu har vi dansat ut den lilla påsken vi haft här hemma – vackra porslinsägg från Royal Copenhagen tillsamma med glasägg i vackra sidenband och fjädrar åker ner i sina små boxar och packas ner i påsklådan till nästa års firande igen.

   

 

Todeloo vänner!

 

 

 

Vänner hoppas ni haft en härlig påsk med massa ägg och gottis precis så som det ska vara – är ni sugna på att se vad vi haft för oss kan ni alltid klicka in på kategorin PÅSK där är allt samlat…allt från pynt till smarriga påskdesserter ! Nu har vi dock packat ner påsken för denna gång, nu är allt instuvat i sina vackra små boxar och får snällt ligga där och vänta tills nästa år då dom med glädje ska packas upp igen.

 

 

Har ni plockat undan påsken för denna gång, eller passar ni på att njuta ett litet tag till? Jag kände dock att det räckte nu...nu är påsken över och istället så är jag såååå sugen på att piffa till ute. Plantera blommor, köpa vackra nya krukor och inredningsdetaljer som vackra kuddar och ljuslyktor...ja och jag är även sugen på någon form av ute matta att ha i vår lounge del...göra en lite mer "vardagsrumskänsla" där - så har ni några tips på snygga utemattor hojta gärna till!!

 

Jag tror det är den härliga värmen vi hade i söndags som gör att det rycker i "ute-piffande-tarmen" - gud vad jag längtar efter vårvärme!! 

 

 

  

#1 - Heléna

Vilka underbara påsk saker :)

Svar: Ja visst är dom!
AngelicasVärld

#2 - Ebba

Svar: Ja så himla mysigt var det!

Svar: härligt!
AngelicasVärld

#3 - Netti Starby

Vilka vackra ägg och jag plockade bort påsken redan i måndags :-D Kram

Svar: JA visst är dom vackra!
AngelicasVärld

#4 - Linn Strömberg

Här hemma har vi plockat bort påsken lite smått

Svar: det är lite skönt när man får städa undan å välkomna våren istället!
AngelicasVärld

#5 - Mirre

har plockat bort vår påsk, förrutom några må grejer i Bellis rum

Svar: visst är det skönt!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!