Onsdag och hemmakontor

Ja då säger vi välkommen till onsdag och denna härliga onsdag har jag faktiskt börjat med en längre sovmorgon än vanligt och på det så vart det lite frukost ute i solen på altanen – så den här onsdagen kan ju inte ha startat bättre!

 

 
 

Annonslänkar

Glas HÄR, Kaffekopp HÄR (adlink) och sittkuddar HÄR och HÄR 

 

Tjingeling finaste onsdagsbloggisar!

Hoppas att ni alla vaknat till en härlig onsdag! Över storstaden så skiner solen å det är sommar i luften – så härligt!

Idag blir det jobb från hemmakontoret för den här bloggerskan. Jag har lite dokumentation som ska bli klar innan jag slutar så då känns det bäst att kunna få beta av allt det hemma. Så nu är det dags att sätta igång!

 

 

 

Önskar er en härlig onsdag så syns vi senare – då ska ni få receptet på den super smarriga midsommartårtan jag gjorde! Den är perfekt för sommarens alla fika stunder! Så titta gärna in lite senare!

 

Tjingeling så länge!

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!