Mot golfbanan här ska det spelas golf – ÄNTLIGEN!

Om vi igår luftade cyklarna ordentligt så ska golfklubborna få luftas idag! Det har tyvärr inte blivit så mycket golf hittills då mycket av tiden lagts på just cykel men idag, idag ska vi äntligen spela!! Det ska bli sååå kul! Jag är vrål pepp!! 

 

  

 

 

Todeloo Bloggisar

Med en smarrig frukost i magen så ska vi nu ta oss iväg mot golfbanan, 18 härliga hål i strålande sol och med liiite mindre blåst än igår väntar – lovely!!

 

Bilderna är från gårdagens frukost men dagens frulle har sett likadan ut…det är ju sååå gott med havregrynsgröt med blåbär – en favvo. Sen ett lagom kokt ägg som är lite löst i mitten och smarrig smoothie på kiwi, banan och lite yoggi…ja å en stoooor kopp kaffe – en perfekt frukost om du frågar mig!

 

Nu är dock frukosten i magen och golfbanan väntar – ska bli sååå kul!!!

 

 

 

 

 

Vänner vad har ni för er denna härliga söndag som faktiskt känns som en lördag iom ledig dag imorgon. Ska ni göra något roligt? Berätta gärna! Det är så kul att höra vad ni har för er!

 

Nä nu måste vi gå…tjingeling så länge!

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!