Att ha balans i livet

För mig så innebär balans i livet att man kan njuta av allt. Att man tillåter sig att träna hårt ena dagen för att dagen därpå sitta i soffan framför en film och trycka i sig en chips påse. Att man blandar vardagar där man bara gå hemma och luffsar i foppatofflor till att dagen där på få hoppa i en vacker klänning och äta god middag på restaurang.

 

Jag ÄLSKAR alla dessa nyanser i livet.

 

Så idag vägde vi upp veckans träning med en god cesar sallad med grillade räkor. Som grund använde vi mitt vanliga recept på Cesar sallad (finns här) men idag bytte vi ut kyckling mot grillade räkor. Gott gott!! Ja och till det ett gott glas lagom svalt vitt vin. Ja det är torsdag men det är sommar och man får njuta! Så det är precis vad vi gör…vi njuter!

 

Ja å vinet måste jag verkligen tipsa om...så gott! Ett vin som heter Bonterra, Chardonnay, kostar ca 140 kr flaskan och finns på systembolaget och är så gott. Nej det är inte sponsrat bara ett vintips så här på torsdag kvällen!

 

Sommar, god middag och ett glas gott – en toppen torsdag om ni frågar mig!

 

 
 
 
 
 
 

 

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!