Allsång på skansen

Tisdag och jag är trött...tror det är den där längtan efter semester som har slagit in. Ni vet när det känns som om man sprungit ett maraton och kan se målet där framme. Man har bara några hundra meter kvar men benen är tunga och man inte vet om man ska orka i mål...så seg är jag idag!

 

 
 

Todeloo vänner

Hur som helst. Nu har vi tisdagkväll och jag lyckades iaf masa mig ut på en skön PW. Det gick inte fort med ut kom jag och nu sitter jag här lagom trött, ny duschad, med en skön ansiktsmask och ska titta på premiären av Allsång På Skansen. Det programmet är ju sommar eller vad säger ni? När tonerna av Lasse Berghagens "Stockholm i mitt hjärta" spelas och man ser de vackra bilderna över Stockholm då slår mitt hjärta lite dubbla slag. Gud vilken VACKER stad vi bor i! Eller vad säger ni? Visst är väl Stockholm vackert med allt sitt vatten... Jag älskar't!!

Vänner - har ni varit på Skansen när det varit Allsång? Jag har varit där några gånger och tycker att det är vrål mysigt! Ska nog se om vi kan försöka ta oss in någon gång i sommar också! Det är ju en så härlig stämning med allt folk. Så har ni inte varit där så tycker jag helt klart att det är värt ett besök!

Nä vänner nu ska jag ta och logga ut och lägga fokus på tvn - Allsången börjar strax!

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!