Torsdagsintervaller

Ja då var torsdagens träning avklarad! Löpning stod på schemat å jag behöver (efter att ha legat på latsidan för länge) jobba upp konditionen så idag blev det lite intervaller...å USCH så tungt det var! Men det är väl bara att jobba på...intervaller är ju trots allt det bästa sättet att snabbt jobba upp konditionen så det är bara att fortsätta!
 
 
 

Hello finaste bloggisar!

 

Ja då var träningen avklarad å jag ska ta tag i denna sommar- och semesterdag. Idag ska det ska bäddas rent i sängar, fixas lite i barnens rum å när det är klart så ska jag nog slå mig ner i soffan med en stor kopp kaffe å en massa härliga magasin. Känns som en bra plan för denna lite mulna å gråa dag!

 

Tjingeling så länge!

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!