On top of the world

Fredag och denna härliga morgon började jag på toppen av Hammarbybacken - sååå härligt det kändes verkligen som om jag var On top of the world !! Vilken känsla !! Jag älskar verkligen endorfinerna som träningen ger! 

 

Bildkvaliten är lite sådär då dessa bilder i inlägget knäpptes med min Iphone å skälvutlösare...men hoppas det är ok ändå!

 

 
 
 

Todeloo vänner !

 

Har ni inte kört ett träningspass i Hammarbybacken så är det något ni måste göra…utsikten från toppen är värd ALL möda…så vackert, fridfullt och sååå härligt…jag hade även glädjen att få se den flera gånger då jag körde upp å ner i hela 60 min. Tungt, svettigt men ett helt UNDERBART sätt att starta dagen på!

 

Sen så är just backträning och intervaller i backe det jag behöver inför kommande utmaningar…Lidingöloppet närmar sig ju med stormsteg!! Ja det är ju det där sega, långa, krävande passen som ger massor tillbaka i uthållighet, att klara av mjölksyra och på det bygger det pannben - vilket kommer behövas! Mindre än 2 månader kvar!! GALET!!

 
 

 

 

Hur som helst morgonträningen avverkades och jag har nu kommit hem till ett härligt och storstädat hus (tack RUT) så nu blir det lite fredagspiff å fix här hemma. Nog för att jag har fredag hela veckan men Tomas har jobbat hela veckan och förtjänar lite härlig fredagsfeeling helt klart!!

 

Ta hand om er vänner så syns vi senare!

Tjingeling så länge

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!