Lite golf och hejja Island

Ja idag har vi ju golfat…som jag skrev i morgonens inlägg så stod ju middagens disk på spel!
 
 
 
 
 

Å vet ni vad…inför sista hålet, en par 5:a, så ledde Tomas med ett ynka poäng (vi spelade poängboggy) och jag slår min bästa drive ever…andra slaget super det med. Ja så vi ligger efter 2 slag precis bredvid varandra då Tomas slagit en bra direv och andra slag han med. Tomas slår sitt tredje slag en 60:gradare upp på green å jag ska slå mitt…blir tyvärr lite lång å ligger utanför green. Jag får chippa innan Tomas puttar å slår en sååååå bra chipp – 10 cm från koppen!!! Jag markerar och Tomas puttar…en kopp snurr!! Jag sänker min putt, Tomas sänker sin andra putt å iom att jag har högre hcp får jag 3 poäng för ett par och Tomas 2 poäng – så vi delar.

Efter dagens runda hade vi precis lika många poäng – det har ALDRIG hänt tidigare – så kvällens disk får vi dela på!!

 

 
 
 
 

Todeloo vänner!

.

Söndagkväll och kvällens disk är undanplockad så vi har nu slagit oss ner framför TVn. Det är ju dags för kvartsfinaler i Fotbolls EM och nu strax så möter Island hemmanationen Frankrike på Stade de France i Paris. Självklart håller vi på Island även denna match. Vilken resa det laget gjort! Helt magiskt! Det vore ju så roligt för Fotbolls EM, självklart även för Island som fotbollsnation, om dom fick vinna, om dom fick gå vidare till semi final.

.

Så nu håller vi tummarna, stämmer upp i vikingarnas ”vulkanen” och hejjar fram Island till vinst!!

.

 

 

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!