Lata semestermornar

De lata sommar och semestermorgnarna fortsätter...klockan är snart 11 och jag strosar fortfarande i morgonrock och sippar på morgonens andra kaffekopp. Älskart!

 
 
 
Todeloo Vänner!

 

Hur har ni det där ute i stugorna? Vet att flera är inne på de sista skälvande timmarna av semestern…hoppas att ni kan summera sommaren som härlig och att ni fått ut allt ni önskar av er ledighet. Själv så har jag hela 2 (!!) veckor kvar så jag fortsätter semesterlunket ett tag till! Nu går vi dock i väntans tider  här hemma…snart kommer de där tre efterlängtade busungarna hem å det ska bli sååå härligt! Vi har saknat som som tokar! Så nu ska jag ta å hoppa ur morgonrocken å dra ihop en super smarrig kaka så vi har något gott att fika på när barnen kommer!

 

Ta  hand om er vänner så syns vi senare!

 

Tjingeling så länge!

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!