Ibland är det enkla godast

Idag åt vi en så enkel å så god förrätt!! Avokado fylld med god skagenröra från bästa charken och lite rom på toppen. M U M S !! Ibland är verkligen det enklaste godast, eller vad säger ni?
 
 
 
 
Todeloo finaste Bloggisar !!

 

Har ni haft en bra lördag? Har ni gjort något roligt? Vi, vi har ju spelat golf idag å det gick väl lite sisådär…eller jag blandade grymma slag med nybörjarmissar…ja det är väl så det är när man inte spelat speciellt mycket! Vi har ju haft lite annat att göra på helgerna än att spela golf…vi har ju tränat inför Vätternrundan och inför Vansbrosimningen å det har tagit sin tid så denna vår och sommar har faktiskt golfen kommit lite i skymundan men så är det…livet har sina olika skeden å i år har det blivit annat än golf helt enkelt. Så dagens resultat (30 poäng) är väl inget att hänga läpp över…man får helt enkelt träna mer å komma igen starkare!

 

Nu är det iaf lördag å det njuter vi av…god middag är i magen å den super smarriga å så enkla förrätten ser ni ovan. Nu blir det film å mys här hemma!

.

Tjingeling så länge!

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!