God frulle och nu golf

Med en smarrig frukost i magen så är det nu dags att åka mot golfbanan för en härlig runda! Med allt annat vi hållit på med denna vår och sommar så har det inte blivit så mycket golf som vanligt så vi får väl se hur detta går!

 

 
 
Todeloo vänner

 

Ja, vi har iaf laddat upp med en smarrig frukost så energin borde finnas där på golfbanan men spelet, ja vi får väl se helt enkelt! Golf är ju en färskvara (som alla idrotter) men jag hoppas att lite sitter i ryggmärgen å att jag kan spela någorlunda idag!

 

Ja vänner, nu har jag inte tid med er längre…Tomas håller redan på att plocka in i bilen så snart är det avfärd! Vad ni än tar er för idag å önskar jag er en super härlig dag!

 

Tjingeling så länge!

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!