Middags tips och en skön söndag

Söndagkväll och den här helgen har försvunnit i ett naffs...som alltid! Nu är det dags för soffan och en skön ansiktsmask och lite gott te!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Todeloo vänner!
Vi har haft en så skön helg, shoppingen vi inte lyckades med igår tog vi igen idag å på det så har vi hunnit med hela två bra pass på gymmet denna helg - så även om helgen gått fort så har vi haft det riktigt härligt! Hoppas att ni haft en härlig helg! 
 
 
Jag måste tipsa er om en så god middag vi åt här om dagen. Tomas gjorde en så god Tomatsoppa toppad med bacon och basilika som smakade himmelskt! Både stora och små gav den tummen upp å det är ett bra betyg.  Soppan gick fort att göra och var som sagt toppen god så den kan ni addera på er "middagslista" för veckan tycker jag!! Sen så kan man självklart hoppa över baconet om man vill så blir det helt vegetariskt. Tror även det skulle vara gott att toppa den med fetaost om man gillar det - sjävlklart bjuder jag på receptet nedan, vet att ni brukar gilla det!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Du behöver:
3-4 Tomater
2 burkar Krossade tomater
1 Lök
Färsk Basiklika
2 klyftor Vitlök
1 förp. Craimfraich (tomat och basilika)
Salt
Peppar
Bacon
 
Ev pasta
 
 
Gör så här:
Hacka lök, vitlök och basiklika fräs i panna, tillsätt krossade tomater samt färska hackade tomater som är skållade och skalade. Tillsätt  några dl vatten och låt puttra i ca 20 min, krydda av med salt och peppar. Tillsätt craimfraich låt puttra i ytterligare 5 min och mixa soppan slät. Toppa med knaperstekt bacon. 
 
Vi kokade även pasta separat och aderade till barnens skålar för att få soppan lite mer matig. 
 
 
Smaklig spis!
 
 
 
 
 
#1 - Jessica

Alltså denna soppa ser ju supergod ut!

#2 - Sandora

Jag har aldrig varit en soppmänniska, men det såg gott ut!

#3 - 50,5 kvadrar

Åh der där såg riktigt gott ut!!

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!