Lördagsmys

Nu dukar vi fram ett glas vin, popcorn och bäddar ner oss i soffan framför en bra film - det är dags för lördagsmys i vår lilla villa!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Todeloo vänner!
Idag var planen att vi skulle ut å shoppa...Tomas var ute efter både cykelskor och nya wedgar (golfklubbor) medans jag tänkte kanske försöka hitta något snyggt "office wear" och kanske någon fin träningstopp eller så. Vet ni vad, kom hem helt tomhänta!!!
 
 
 
Cykelskorna Tomas ville ha fanns inte i rätt storlek så vi fick beställa hem ett par å dom kommer i nästa vecka. Klubborna fanns inte där vi var så vi får leta vidare. Å kläder så hittade jag INGET som jag ville ha...inget som kändes rätt - så trist! Så det vart en billig shoppingrunda idag!
 
 
Vi få helt enkelt göra ett nytt försök imorgon igen! 
Nu blir det iaf lördagsmys i får lilla villa!
 
 
 
 
 
 
#1 - Suss

Låter som en härlig myskväll. Tråkigt att ni inte hittade nåt på shopping men pengar sparade till nästa shoppingrunda ;) Kram

#2 - MALIN

Vad mysigt! Och vad fint ni har det :) Kram

#3 - pillan

Bättre shoppinglycka idag vännen ;)

Kram P

#4 - Celine

Ser lyxigt ut!

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!