En lugn start på morgonen

Godmorgon vänner !
 
Hoppas att ni alla hade en härlig fredag, har sovit gott och fått en skön start på denna lördag. Själv så har jag börjat min mogon nerbäddad med kaffekoppen i högsta hugg en laptop på magen och nyhetsmorgon på TV...verkligen en så skön start på dagen! 
 
 
 
 
 
 
 
Todelooo bloggisar!
 
Jag måste bara tacka nått enormt för responsen om inlägget jag skrev om förutfattade meningar om oss bloggare, jag är tydlgen inte ensam att känna som jag gör och det känns så skönt! Tack till alla ni fina, och TACK för att ni delat med er om era känslor, tankar och hur ni uppfattar dessa förutfattade meningar.
 
 
Nu ska jag snart ta och kliva upp ur sängen för att hoppa i träningskläderna . Det är dags för ett härligt ben/rumpa pass...squats, benpress, utfall och hip thrusters står på schemat idag! 
 
 
Vänner vad ni än tar er för så önskar jag er en härlig lördag!
 
 
 
KRAMAR till er alla!
 
 
 
Psst ni glömmer väl inte att man fortfarande kan nominera till FinestAwards...det skulle vara så roligt om ni ville nominera mig till årets personliga blogg! Nominera gör du HÄR
 
TACK! 
 
 
 
 
 
#1 - Emma -Merakibeauty.se

så mysigt :)

#2 - Boel

Mysigt det låter :D

#3 - Julia Müller-Sandvik

Det verkar awesome!!! Verkligen :-D

#4 - birgitmaria

Trots skidtävling hel dagen, så tycker jag ändå att det varit en lugn dag :-)

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!