DIY - Islyktor

Finaste islyktorna lyser nu upp vid vår fina utegranen på baksidan...så vackert och fint - så där precis lagom vintrigt och väldigt, väldigt vackert!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
 
 
Tjingeling vänner
När jag var liten gjorde vi alltid islyktor i hink hemma...men så såg jag runda varianter av islyktor i någon blogg eller om det var i flödet på instagram å tänkte - runda islyktor det MÅSTE jag prova att göra.
 
 
Å vet ni vad, det var ju busenkelt...bara att fylla vanliga balonger med mägden vatten man ville ha (storleken på lyktorna) å sen låta de stå ute i kylan å frysa till runda små klot. Tyvärr var det ju tyvärr inte varit så kallt i natt bara -7 grader så kloten vart inte sådär tjocka som jag hade önskat även om de stod ute hela natten och fram till 16-tiden idag. Men fint vart det ändå...lite tunnare och krispigare men vackert i all sin enkelhet!
 
 
Ja där har ni det stans enklaste och kanske vackraste DIY-tips så här på vintern! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Vi har haft en så skön och lugn dag idag men ändå hunnit med massor! Jag började med att gå upp tidigare än resten av familjen för att baka frallor till frukosten. Så uppskattat å så gott! (Recept HÄR). Sen så har jag även hunnit med att göra en stor sats med god granola (mûsli), vi har lämnat in Olliwers cykel på service då han vurpade i höstas och lyckades skada sitt växelöra, tagit en lång härlig promenad i vintervädret och haft en kompis över på fika...en så skön lördag!!
 
 
Nu sitter maken och plinkar på sin gitarr, barnen är på ovanvåningen å "hänger"  och jag ska snart ta och börja med middagen - en toppen lördag helt enkelt!
 
 
Hoppas att ni finingar också haft en härlig dag!
 
Tjingeling så länge!
 
 
 
 
#1 - Mirre

Jättefina

Svar: TACK snälla!
AngelicasVärld

#2 - Lena - Gott för själen

Så otroligt vackert! Och det verkar ju jätteenkelt också. Gjorde nog såna nån gång när barnen var små, men sen har jag glömt bort det.

Vilken kanonmysig lördag du verkar ha haft. Jag hade en toppenbra frukost-dejt i förmiddags! Och nu har jag stängt in mig i sovrummet eftersom dottern har farewell party.

Kram Lena

Svar: JA så enkelt å vackert!!
AngelicasVärld

#3 - Suss

Så vackert med dessa lyktor, det måste jag testa. Gott med nybakade frallor till frukosten. Kram

Svar: ja det är ju det! Vackert å enkelt en bra kombo!
AngelicasVärld

#4 - Anna

Så fint med lyktor av is. Jag hade tänkt försöka mig på att blåsa såpbubblor nu när det är kallt för att se om jag kan få dem att frysa. Det vore så häftigt! Dock kommer de aldrig bli så stora att de går att använda som lyktor.

Ha en fin lördagskväll <3

Svar: ja så enkelt å vackert!
AngelicasVärld

#5 - Cecilia

Blev verkligen effektfullt

Svar: ja elle rhum!
AngelicasVärld

#6 - coffeeandcupcake.blogg.se

Så fina :)

Svar: ja vist vart dom vackra!
AngelicasVärld

#7 - Sofia

Det enklaste är oftast det vackraste :-). //Sofia

Svar: ja eller hur!
AngelicasVärld

#8 - Joanna-Livet med Asperger syndrom och kronisk smärta

så fina

Svar: TACK
AngelicasVärld

#9 - Helen

Vad fint detta blev!! Det måste jag testa nån dag nu när kylan om den varar ... helmysigt:)

Svar: JA prova!
AngelicasVärld

#10 - Helena Roth

Det här ska jag försöka komma ihåg om (när?) det blir vinter i år! Så himla vackert!

Svar: ja så fint å mysigt med islyktor å att göra dem i ballonger är ju lite roligare!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!