Att fylla på med lite grönt

Tomas och Mikaela står ute i köket och rör ihop en god middag…dom ville göra det själva så jag vart förpassad till soffan. Så nu sitter jag med ett glas gott och bara är – känns riktigt skönt! Brasan sprakar, ljusen är tända och helgen är här…lovely!

 

 

 

 

 

 

 

 

Todeloo vänner

 

På vägen hem från kontoret idag så tog jag en sväng förbi vår handelsträdgård…jag var så sugen på att uppdatera med lite nytt krispigt grönt. Så jag plockade upp lite nya härliga krukväxter. Det behövdes kan jag säga! Allt här hemma dör nu…blommorna behöver, på samma sätt som jag, ljus! Å tyvärr är det liiite för lite av den varan just nu.

 

Anyway - Vår hall är ju ganska mörk, tyvärr!! Inga blommor lever speciellt länge där, spelar iofs ingen roll på årstid…det är bara en dålig plats för blommor att leva på, men inredningsmässigt så är det en perfekt plats att ha en vacker blomma på… Så för att få lite liv där på skänken så investerade jag faktiskt i några snygg-snygga kaktusar som jag planterade i en gammal kruka och hade lite dekorsand på. Tycker att kaktusarna är riktigt läckra och dom passade så bra där dom står!!

 

Kaktusar är något som jag tror kommer komma ordentligt under 2016. Jag tror tom att jag vågar säga att det är den nya ”blogg-blomman” – vad tror ni? 

 

Självklart vart det lite andra snittblommor och kruväxter också men de får jag visa en annan gång för nu ropas det att maten är klar! 

 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

Tjingeling så länge!

 

 

 

#1 - a n n i k a

Fint!

#2 - Maria

Så mysigt riktigt fredagsmys
Kram

#3 - sarah

tack det samma =) fina växter

#4 - Fairylandsurprises

Väldigt effektfullt med kaktusar. :)

#5 - Mirre

oh vart ju fint och roligt satt din man är så duktig på att laga mat. Min sambo är duktig också, men jag är kock oftast här

#6 - Eleonora Adriana ♥

Snyggt!

#7 - Amanda Jona [SPONTAN]

Så fint! :)

#8 - Glamourwannabe - med huset fullt av grabbar.

Älskar kaktusar. Har dem i stort sett i varje rum i huset ( förutom barnens rum). Perfekta växter som överlever både starkt solljus och mörka hallar 😊. Hoppas du får en härlig helg!

#9 - anneli

jag måste också börja fylla mitt hem med lite mer grönt :d

#10 - Madeleine

Kaktusar i vit kruka är så fint. Kaktusen blir nog poppis i år tror jag med :)

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!