Vi drar till fjällen

Då var vi äntligen på väg!!

 

Bilen är fullpackad till bredden med skidor, skidkläder, mat och allt annat man kan behöva för en vecka i våra svenska fjäll. Gud så härligt! Sportlovet är äntligen här…en vecka med skidåkning, underställsmys och massor av tillsammanstid - det kan ju inte bli bättre!

 

 

 

 

 
 

 

 

 

Todeloo vänner!

 

Redan kl 8 rullade vi ut hemifrån…bilen styrdes då mot svärisarna i Avesta där det serverades smarrig frukost med allt från pannkakor till kaffe, och gott bröd med pålägg i mänger. Så gott!! Vi fick även med oss flera formar med svärmors goda pannbiffar och ett stort lass med pannkakor så nu har vi en till middag och en till lunch klar till veckan. Svärmor hade även bakat ett gäng bullar som vi fick med oss - så gulligt gjort!

 

 

Hur som helst...nu har vi precis satt oss i bilen igen…nu blir det vägen över Mora för att sen köra vidare mot Vemdalen och Björnrike. Barnen sitter ihop kurade med kuddar och filtar i baksätet och har precis dragit på en film…ser riktigt härligt ut. Själv så sitter jag och bläddrar i lite tidningar och bloggar lite medans Tomas kör. Har jag sagt att jag älskar att ha en bil med inbyggd wi-fi!! Det fungerar verkligen super !!

 

 

Här ovan ser ni nått litet som jag fixat till barnen. En liten ”på vägen present” med lite godsaker, dricka, tidnng och en ny bok och lite annat smått och gott för att underhålla på vägen upp. Påsen ska dom få lite senare när energin tryter – vi har ju trots allt några timmar kvar i bilen att avverka innan vi är framme i stugan får packa upp och laga de traditionsenliga ”Vi är framme Tacosen” som ALLTID ska ätas som första middag i fjällen...det har vi gjort sen barnen var små så det är en tradition som INTE får brytas! 

 

Vi hörs när vi är framme igen!

Tjingeling så länge!

 

 

 

 

Pssst - Det är upphällningen på att nominera till Finest Awards och jag skulle bli sååå glad om du ville nominera mig till årets personliga blogg. Jag vet att jag säkert inte har en chans bland alla stora bloggare ute i Sverige men med din nominering skulle betyda sååå mycket!

 

Nominera gör du HÄR – skriv bara AngelicasVärld i fältet Årets Personliga blogg

  

Nominera kan du sen göra en gång per dag hela vägen fram till den 29 februari – TACK för ditt stöd!!!

 

#1 - Annie - Fotograf i Linköping & Stockholm

Mysigt, hoppas ni får det superhärligt i fjällen :D

Svar: TACK snälla - vi har haft det toppen!
AngelicasVärld

#2 - Mirre

Vilken perfekt dag ni varit hit med, varit strålande väder ju, samt fräckt med inbyggt WIFi, så mysigt med varsin påse med

Ha det toppen i fjällen nu

Svar: JA helt underbart!
AngelicasVärld

#3 - Lena - Gott för själen

Men jisses vad bra med wifi i bilen! Det visste jag inte ens att det fanns.

Ha nu en toppenvecka i fjällen!

Kram Lena

Svar: JA så bra!! Älskare!
AngelicasVärld

#4 - mammansprinsessor

Men så mysigt och inbyggd wi-fi det måste jag kolla upp till våran bil:)perfekta resepåsar till kidsen jag ska göra tre påsar jag med till flyget.kram o ha det fint

Svar: ja det är verkligen toppen - älskart!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!