Vassa knivar

 

 

Jag har en lycklig kock här hemma…Tomas har ÄNTLIGEN fått några sina knivar slipade!!

 

 

 

 

 
 

 

Todeloo vänner!

Tomas älskar ju att stå ute i köket och laga mat…ofta blir jag förpassad ut till vardagsrummet när han står och rör i grytorna. Det är någon form av avslappning för honom att få vara själv ute i köet och pyssla – inte mig emot! Jag lagar ju den mesta av ”vardagsmaten” här hemma medans Tomas lagar all ”fancy helg mat”. En bra uppdelning helt enkelt!

 

Anyway – för några veckor sen så frågade jag er om hur ni gör med era knivar, Tomas hade ju tjatat ett tag om att dom behövde slipas. Flera av er tipsade om tjänsten Knivbrev.se vilket enligt deras hemsida verkade väldigt smidigt och lätt. Å vet ni vad, det var precis så lätt som det stod på sidan!!

 

Jag gick bara in på knivbrev.se  skapade ett konto och talade om hur många knivar jag ville slipa (hade tom en som var lite trasig som jag ville få fixad). Någon dag senare fick jag hem ett kuvert i brevlådan, packade ner mina knivar, lämnade in på posten och två (!!) dagar senare så fick jag ett sms om att mina knivar fanns på posten slipade klara och redo att hämtas.

 

 

 

 

 

 

 

 

Nej detta är inget sponsrat inlägg, jag är bara så nöjd över servicen och hur smidigt det fungerade och att resultatet blev så bra!! Tom den lilla skalkniv som jag lyckats ha av tippen på är fixad!

PERFEKT!  

 

 

 

#1 - Lena - Gott för själen

Oj, jisses vilken service! Så kul när man blir nöjd och glatt överraskad!

Kram Lena

#2 - Petra

Snabb services gillas😄Men så bra med vassa knivar i köket igen våra är trötta kanske man skulle visa sambon detta hur smidigt och enkelt det lät.kramar

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!