Incheckade i vår stuga

JA då var vi ÄNTLIGEN här, framme i vår lilla fjällpärla...eller vi har varit framme ett tag ;-)

 

Vi har ju varit i Björnrike flera gånger och fatktiskt bott i denna stuga tidigare och jag älskar både läget och layouten - en bra kombo, här kommer vi få det bra! Ett stenkast från Grizzy Express och med en mysig men modern touch - perfekt!

 


  

Todelooo Sweeties

Bilresan hit gick bra…barnen sitter ju perfekt i baksätet på vår spretans nya fina Volvo XC70. Så mycket mer utrymme för benen än var det var i den gamla BMW:n. Dom hade alla tre laddat ner lite filmer på paddorna å satt bara å mös på vägen upp. Mjuksar, kuddar och Ipads – då kan dom där tre åka hur lång som helst...ja å den lilla påsen jag skrev om tidigare uppskattades nått enormt...så kul när dom blir så glada när man fixar lite extra mys till dom. 

 

 

Hur som helst – nu är vi framme! Allt är uppackat, alla sängar är bäddad och jag har precis blivit serverad ett glas vin av min fina make, barnen sitter och tittar på "Barn Skavlan" och Tomas står i köket och förbereder de obligatoriska ”Vi är framme Tacosen” sen ska vi bädda ner oss i soffan framför en härlig film.

 

 

 

SEMESTER – LOVELY!

 

 

 

 

 

Pssst - Det är upphällningen på att nominera till Finest Awards och jag skulle bli sååå glad om du ville nominera mig till årets personliga blogg. Jag vet att jag säkert inte har en chans bland alla stora bloggare ute i Sverige men med din nominering skulle betyda sååå mycket!!

 

Nominera gör du HÄR – skriv bara AngelicasVärld i fältet Årets Personliga blogg

 

Nominera kan du sen göra en gång per dag hela vägen fram till den 29 februari – TACK för ditt stöd!!!

#1 - Annika

Så otroligt vackert!! Hoppas ni får det riktigt härligt. Kram Annika

Svar: Tack snälla!
AngelicasVärld

#2 - Cherie

Åh vad härligt det där låter :) Hoppas ni får en riktigt härlig semester :)

Svar: ja så underbart!
AngelicasVärld

#3 - Lena - Gott för själen

Härligt känsla att vara på plats och att ha hela veckan framför!

Var rädda om er. Fick för en stund sen höra om en fruktansvärd händelse i Tandådalen, med värsta tänkbara utgång! En 8-årig flicka åkte madrass i en sluttning från stugan. Hon åkte för långt ut på vägen och blev påkörd av en bil och avled!!! Du kanske hört det redan, men ändå. Tänkte på er direkt.

Kram Lena

Svar: Men fina du! TACK snälla för att du tänkte på oss. en så hemsk olycka fick ont i hjärtat när jag läste och mina tankar går till alla anhöriga!
AngelicasVärld

#4 - Kristin/onlyfemale

Vad härligt att resan gick bra.
Samma här;)

Vad härligt att göra att fler har sin "fjällsrutiner". Här är det ett måste med lek i snön direkt när vi kommer upp, uppackning och bäddade av sängarna. Lasagne till middag och givetvis ska det brinna en brasa hela kvällen( oavsett om det egentligen är kallt ute eller ej, den ska bara vara tänd)

;)

Ha så härligt nu'

Kram

Svar: Ja eller hur!! ;-)
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!