En underbar första dag

Vi kunde verkligen inte ha fått en bättre start på detta sportlov...solsken, blå himmel, -7 grader och nypistade backar - det har varit helt UNDERBART !!


 
  
Todleoo vänner!
Idag har vi verkligen fått valuta för pengarna, vi var ute i backen redan vid 9 i morse och sen har vi åkt, åkt och åkt...så härligt! Barnen ville inte ens gå in när vi sa att det räckgte för idag...då var klockan 15:45 och backen stängde kl 16...ja helt underbart har det varit! 


  
Nu är middag i magen, vi har duschat och bastat så nu myser vi i soffan framför en härlig film innan vi kryper i säng och gör om samma procedur imorgon igen - ÄSLKA skidsemster!!  
#1 - Lena - Gott för själen

Åh vad härligt det låter! Skidsemester är bland det bästa!

Så söta de är. Det syns att barnen verkligen gillar varandra!

Kram Lena

Svar: ja eller hur! Så mysigt!
Ja barnen älskar varandra å är så tighta!! Så kul!
AngelicasVärld

#2 - Maria

Såå mysigt och vilket härligt väder. Förstår att ni trivs..
Kram

Svar: ja vi hade det så bra!!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!