En underbar första dag

Vi kunde verkligen inte ha fått en bättre start på detta sportlov...solsken, blå himmel, -7 grader och nypistade backar - det har varit helt UNDERBART !!


 
  
Todleoo vänner!
Idag har vi verkligen fått valuta för pengarna, vi var ute i backen redan vid 9 i morse och sen har vi åkt, åkt och åkt...så härligt! Barnen ville inte ens gå in när vi sa att det räckgte för idag...då var klockan 15:45 och backen stängde kl 16...ja helt underbart har det varit! 


  
Nu är middag i magen, vi har duschat och bastat så nu myser vi i soffan framför en härlig film innan vi kryper i säng och gör om samma procedur imorgon igen - ÄSLKA skidsemster!!  
Nominera mera !!

 God morgon från Björnrike!! Här har vi sovit som stockar och precis ätit en god skidåkarfrukost med havregrynsgröt, ägg, kaffe och jos så nu ska vi snart ta oss ut i backen!! 
Jag vill bara påminna om att det är sista dagen att nominera till Finest Awards idag!!! 
 
 
Jag skulle bli sååå glad om du ville nominera mig till årets personliga blogg. Jag vet att jag säkert inte har en chans bland alla stora bloggare ute i Sverige men med din nominering skulle betyda sååå mycket!!

 

Nominera gör du HÄR – skriv bara AngelicasVärld i fältet Årets Personliga blogg

 

 

 
 
 
 
 
 
Lovar att titta in till er senare - nu hägrar backen!!!


 
 

Incheckade i vår stuga

JA då var vi ÄNTLIGEN här, framme i vår lilla fjällpärla...eller vi har varit framme ett tag ;-)

 

Vi har ju varit i Björnrike flera gånger och fatktiskt bott i denna stuga tidigare och jag älskar både läget och layouten - en bra kombo, här kommer vi få det bra! Ett stenkast från Grizzy Express och med en mysig men modern touch - perfekt!

 


  

Todelooo Sweeties

Bilresan hit gick bra…barnen sitter ju perfekt i baksätet på vår spretans nya fina Volvo XC70. Så mycket mer utrymme för benen än var det var i den gamla BMW:n. Dom hade alla tre laddat ner lite filmer på paddorna å satt bara å mös på vägen upp. Mjuksar, kuddar och Ipads – då kan dom där tre åka hur lång som helst...ja å den lilla påsen jag skrev om tidigare uppskattades nått enormt...så kul när dom blir så glada när man fixar lite extra mys till dom. 

 

 

Hur som helst – nu är vi framme! Allt är uppackat, alla sängar är bäddad och jag har precis blivit serverad ett glas vin av min fina make, barnen sitter och tittar på "Barn Skavlan" och Tomas står i köket och förbereder de obligatoriska ”Vi är framme Tacosen” sen ska vi bädda ner oss i soffan framför en härlig film.

 

 

 

SEMESTER – LOVELY!

 

 

 

 

 

Pssst - Det är upphällningen på att nominera till Finest Awards och jag skulle bli sååå glad om du ville nominera mig till årets personliga blogg. Jag vet att jag säkert inte har en chans bland alla stora bloggare ute i Sverige men med din nominering skulle betyda sååå mycket!!

 

Nominera gör du HÄR – skriv bara AngelicasVärld i fältet Årets Personliga blogg

 

Nominera kan du sen göra en gång per dag hela vägen fram till den 29 februari – TACK för ditt stöd!!!

Vi drar till fjällen

Då var vi äntligen på väg!!

 

Bilen är fullpackad till bredden med skidor, skidkläder, mat och allt annat man kan behöva för en vecka i våra svenska fjäll. Gud så härligt! Sportlovet är äntligen här…en vecka med skidåkning, underställsmys och massor av tillsammanstid - det kan ju inte bli bättre!

 

 

 

 

 
 

 

 

 

Todeloo vänner!

 

Redan kl 8 rullade vi ut hemifrån…bilen styrdes då mot svärisarna i Avesta där det serverades smarrig frukost med allt från pannkakor till kaffe, och gott bröd med pålägg i mänger. Så gott!! Vi fick även med oss flera formar med svärmors goda pannbiffar och ett stort lass med pannkakor så nu har vi en till middag och en till lunch klar till veckan. Svärmor hade även bakat ett gäng bullar som vi fick med oss - så gulligt gjort!

 

 

Hur som helst...nu har vi precis satt oss i bilen igen…nu blir det vägen över Mora för att sen köra vidare mot Vemdalen och Björnrike. Barnen sitter ihop kurade med kuddar och filtar i baksätet och har precis dragit på en film…ser riktigt härligt ut. Själv så sitter jag och bläddrar i lite tidningar och bloggar lite medans Tomas kör. Har jag sagt att jag älskar att ha en bil med inbyggd wi-fi!! Det fungerar verkligen super !!

 

 

Här ovan ser ni nått litet som jag fixat till barnen. En liten ”på vägen present” med lite godsaker, dricka, tidnng och en ny bok och lite annat smått och gott för att underhålla på vägen upp. Påsen ska dom få lite senare när energin tryter – vi har ju trots allt några timmar kvar i bilen att avverka innan vi är framme i stugan får packa upp och laga de traditionsenliga ”Vi är framme Tacosen” som ALLTID ska ätas som första middag i fjällen...det har vi gjort sen barnen var små så det är en tradition som INTE får brytas! 

 

Vi hörs när vi är framme igen!

Tjingeling så länge!

 

 

 

 

Pssst - Det är upphällningen på att nominera till Finest Awards och jag skulle bli sååå glad om du ville nominera mig till årets personliga blogg. Jag vet att jag säkert inte har en chans bland alla stora bloggare ute i Sverige men med din nominering skulle betyda sååå mycket!

 

Nominera gör du HÄR – skriv bara AngelicasVärld i fältet Årets Personliga blogg

  

Nominera kan du sen göra en gång per dag hela vägen fram till den 29 februari – TACK för ditt stöd!!!

 

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!