Tid för kräftfest

Slutet av augusti närmar sig och med det så kommer tiden för Kräftfest! Vi tjuvstartade detta mumsande av kräftor litegrann i år...redan på vår semester ute på paradisön så dukade vi upp till kräftfest! Så mysigt å så gott! 
 
 
 
Todeloo finaste vänner!

.

Har ni haft kräftpremiär ännu eller väntar ni till september? Vi tjuvstartade som sagt med Kräftfestandet när vi var ute på paradisön å det var sååå mumsigt! Goda svenska kräftor, surdegsbaguette, goda ostar, aioli, snaps å trevligt sällskap – det kan ju inte bli bättre!

 

 
 
 
 
 
Ja å sen så var det inte bara vi som var sugna på kräftor även mormors hönor kom springandes upp på altanen där vi satt i kvälls solen å ville vara med på kräftfest…några kräftor fick dom dock inte (äggen kan smaka fisk då) men lite smarrig suredegsbaguette vart det iaf!
 
 
 
 

 
 
Nu har även inbjudan till årets kräftskiva här på gatan kommit…den 17 september smäller det å det brukar alltid vara så trevligt! Alla vuxna och barn på gatan är med å det brukar både vara femkamp och tipsrunda. Sen så smaskas det kräftor och sjungas visor – en så mysig å härlig tradition!
 
Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!