Skön söndag...

Jag tycker ju att söndagar är härliga...dom känns sådär kravlösa å oftast utan måsten. Här hemma har vi tagit det ganska lugnt även om vi fått lite gjort. Tomas fixat lite ute i garaget, jag har bakat äppelkaka å gjort äppelmos å barnen har varit iväg på Tele2 på Hammarbys fotbollsmatch - så en skön söndag är snart över.
 
 
 
 
Todeloo Finaste Söndags Bloggisar !!

 

Hoppas ni haft en skön söndag! Vi kan inte klaga över vår dag…en skön söndag helt klart! Nu är det dock dags att göra sig iordning inför den kommande veckan. Barnen har skolstart imorgon så ryggsäckarna är packade å klara, kläder är framlagda å nya pennor, sudd å pennskrin är inhandlade.

 

 Själv så har jag precis sprungit igenom duschen å ska nu slå mig ner i soffan med min tekopp framför TVn…ett skönt avslut på denna helg!

 

 
Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!