Fredag, torgblommor och fotboll

Idag när jag kom hem från jobbet så var det nystädat här hemma! Barnen som har sommarlov hade storstädat...så nu är det rent i varendaste liten vrå! Så tacksamt ..vilka fina barn vi har! På det så hade barnen bäddat rent i sina sängar, bytt till nya handdukar i badrummen å bytt ut alla nedbrända ljus i ljusstakarna - vilken lyx va! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Todeloo vänner

 

Då var det fredagkväll, första helgen efter en veckas jobb… Den här jobbveckan har varit omvälvande! Så många nya intryck, så mycket nytt att lära sig…jag har känt mig vilsen, okunnig å sen så tampas jag ju med känslan av att inte leverera…MEN…det var ju som sagt första veckan så jag kanske inte ska ha så höga krav på mig själv. Det kommer nog ge sig med tiden. Men jag har så härliga kollegor i mitt team å runt omkring i organisationen, alla har varit så fina, hjälpsamma och trevliga – alla på Coca-Cola känns som en stor härlig familj å det skrattas så mycket om dagarna vilket är helt fantastisk. En så positiv å glädjefull miljö!

 

Nu har vi dock fredag här i vår lilla villa…snittisarna från torget står i sin vas där på skänken i vardagsrummet, goda tacos är i magen å ett glas vin är upphällt. Nu blir det soffan framför OS och finalen i fotbollen! Kom igen nu Sverige!! Mot OS-guld!!

 

 
Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!