Ernst kalljästa frallor

I början av sommaren så såg jag att fina Anna bakat så smarriga frallor, det såg ju så gott och enkelt ut att jag var tvungen att prova göra egna till frukost! 
 
 
 
 
Todeloo vänner

 

Ja till frukost denna morgon så blev det nybakade varma frallor, massa goda pålägg, jos, kaffe och härliga samtal. En perfekt lördagsfrukost om du frågar mig!

 

Å de där frallorna...ja de var super smidiga att röra ihop! Jag gjorde iordning deg, rullade ihop till 12 fina bullar  å la på en bakpappersklädd plåt å sen fick de stå i kylen över natten. Imorse så plockade jag bara ut dom, penslade med ägg, strödde över lite solrosfrön och skjutsade in dem i ugnen. Så medans jag plockade fram allt annat till frukost, kokade kaffe å fixade så gräddades frallorna färdiga i ugnen. Super smidigt å så gott!

 

Vill ni prova själva så finns receptet HÄR

 

 
Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!