Årets första äpplen

Igår plockade jag årets första korg med äpplen från vårt lilla äppelträd. Jag älskar verkligen att kunna äta av egen skörd, att kunna gå ut i trädgården å plocka in det ena och det andra - en sån lyx!!

 

 
 
Todeloo vänner!

 

Vänner vad ska ni göra denna söndag? Har ni några roliga planer? Själv så ska jag se till att ta hand om de äpplena jag plockade igår. Jag tror det får bli en liten smaskig äppelkaka och eventuellt lite äppelmos. Det är ju så gott när man gör på egen skörd…det blir ju så saftigt å gott då! Annars så blir det nog ett skönt pass i spåret innan det är dags att förbereda vardag och skolstart i morgon.

 

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!