Valborg

Efter att ha haft en dag med massor att göra så kände vi…Valborgs eld, nä det skippar vi. God middag och mys hemma blev kvällens aktivitet istället! Viket inte är fy skamm !!

 


 

Tjingeling Bloggisar

Åh vilken middag vi ätit, såååå gott!! Tomas gjorde en mixed grill med kyckling, fläskfilé, ribbs, korv och så fixade jag en stor smarrig sallad, potatisklyftor i ugn, vitlöksbröd och massor med goda såser och röror - en toppen grillmiddag så här på Valborg och Konungens födelsedag! Ja å flaggdag är det ju så lilla flaggan på bordet åkte också fram - är det flaggdag så är det!

   

Nu är en smarrig middag i magen och vi slår oss ner i soffan, barnen vill se nya Starwars filmen så den ska hyras på apple tvn och en massa godis ska plockas fram - känns som ett toppen avslut på denna dag!

 

Vänner - hoppas ni har en härlig lördag och Valborg!

Tjingeling så länge!

#1 - Lena - Gott för själen

Den där middagen ser fantastisk ut! Med flagga å allt!

Här hade vi en mysig picknick i kvällssolen, denna Sista April ;-)

Kram Lena

Svar: Ja är det flaggdag så är det!
AngelicasVärld

#2 - Marie

verkar och ser supergott och mysigt ut

Svar: ja så härligt och gott!
AngelicasVärld

#3 - Kristin/onlyfemale

Ser riktigt gott ut! Vi åt väldigt likt när vi var borta hos grannen på middag igår, också supergott!

Kram

Svar: mmm gottgott!!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!