Status

Tänkte vi skulle börja denna dag med en liten ”status”…en liten check på livet just här och nu denna torsdag morgon.

 

 

 

 

Todeloo vänner!! 

Vi gör så att vi börjar med en:

 

Dagens jag: En lagom office-chick outfit...jeans, skjorta och kofta -snyggt enkelt och väldigt mycket Angelica!

 

 

  

 

Dagens känsla: Jag vaknade med en härlig känsla i kroppen, torsdag solen skiner och det är våren är på ingång och det känns så härligt!! 

 

 

Dagens att göra: Först så väntar en dag på kontoret sen så är det hem, laga middag till familjen…idag blir det bacon lindad kyckling med en god smarrig sallad men sen så ska vi nog ut och cykla på racern och orkar jag så avslutar jag nog det med ett härligt yogapass - jag har verkligen fastnat för yoga - TACK Petra!!

 

 

Dagens inspiration: Magasin…jag frossar i inspo i olika tidningar. Allt från mat till inredning…jag bara läääängtar tills jag får sätta igång och fixa mer ute. Vi måste dock få det lite varmare på nätterna först bara!

 

 

Dagens ser fram emot: Jag har lite roligheter på gång som jag hoppas kunna dela med mig av till er inom en snar framtid!!  

 

 

Dagens cravings: dagens cravings?? Jag har alltid choklad cravings *skrattar*

 

 

Annars så är väl statusen att barnen är UNDERBARA…det märks att dom mår bra av solen, värmen och våren. Det leks mer utomhus, man cyklar iväg till vänner och ”hänger”. Dom är duktiga i skolan och sköter läxor och prov exemplariskt - jag är så stolt! Dom är så fina vår tre underbaringar !!

 

 

Jag och Tomas är inne i en riktigt bra period just nu…jag vet inte vad det är men den där glöden och förälskelsen som fanns där när vi träffades för många år sen har blommat upp. Trots tre barn, mängder av aktiviteter, träning och vardagspussel så lyckas vi hitta tid för varandra och vår relation - jag mår så bra just nu och känner mig enormt älskad och uppskattad.

 

 

 

Ja där har ni en liten statusuppdatering från mig…hur är er status? Brukar ni stanna upp och försöka se vart ni är idag, hur ni mår och vad ni är tacksamma för?

 

#1 - Kamilla

Vilken glad och positiv lista, den smittar av sig glädje.

Alltid lika snyggt klädd. Jag är också så sugen på en Busnel jacka men tyvärr så har jag redan tömt mitt shoppingkonto denna månaden. Suck...

Min dag består av möte i stan sedan tänker jag gå till Kungsan och njuta av körsbärsblommorna innan de blommat över.

Ha en fin dag.
Kram Kamilla

#2 - Jeanette

Härlig morgonläsning :)

Önskar dig en toppendag!

#3 - Annika

Supersnygg outfit och även en vacker kvinna! Njut av dagen. Kram

#4 - Karin

Vad mkt feel good, håller med om mycket. Hoppas du får en strålande dag! Kram

#5 - FrökenTV, bloggen om tv och film

snygg jacka

#6 - Amanda Jona [SPONTAN]

Så kul att få läsa! :)

#7 - Maria

Först vill jag säga, du är toppensnygg. Så fin outfit också. Härligt med din status och roligt att läsa att du mår bra. Du sprider vårenergi.
Tack!
Kram
Maria

#8 - Lena - Gott för själen

Oj vilket härligt inlägg! Jag är urkass på att stanna upp så där. Tillvaron liksom bara rusar på. Mysigt att ni har en nytändning!

Kram Lena

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!