No 7

Jag har sedan urminnes tider använt mig av Boots nr7 när det gäller ansiktsvård...jag har allt i den serien, scrubb, masker, lermasker, dag- och nattkrä, serum och ögonkräm - sen så gillar jag det att alla produkter säljs på Apoteket - det är en kvalitetstäpel i sig! 
 
 
 
 
 
 
 
 
Todeloo vänner!
 
 
I helgen så tog det sista av min nattkräm slut så när Tomas var iväg och handlade så bad jag honom gå förbi Apoteket och handla ny...han kom dock hem med en hel arsenal av krämer!!  Nattkräm, dagkräm, serum och ögonkräm...han passade på att fylla på då jag säkert kommer behöva mer i framtiden - sötisen!! Ja nu har jag iaf så att det räcker ett tag!
 
 
 
Torsdagkväll och regnet öser ner här...så jäkla trist! Jag vill ha vår, sol och liiiite varmare...det är nämligen inte alls lockande att ta fram racern och sticka ut i det här vädret... Som tur verkar det bli bättre väder framåt helgen så minst ett långpass ska hinnas med då!
 
 
Nu blir det dock soffan framför Brynolf och Ljung Street magic på 4:an med barnen !
Tjingeling så länge!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
#1 - Kamilla

Vilken lyx med så många nya härliga krämer. Snäll man du har.

Fastnade också framför Brynolf och Ljung för första gången. De är ju helt makalöst duktiga. Men jag hade bara blivit tokig om de drivit eller trollat med mig. Fixar inte sådan magi. Det handlar väl om att inte fixa tappa kontrollen.

Nu håller vi tummarna för bättre väder i helgen.
Kram Kamilla

Svar: Ja eller hur!!
Visst är brynolf och ljung bra - man blir riktigt galen när man ser allt dom gör! Jag hade på riktigt trot att jag blivit knäpp som inte fattade vad dom gjorde!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!