Matchdags!

Lördag morgon och en såååå smarrig frukost är i magen! Kaffe, jos, goda smörgåsar med mumsigt pålägg och yoggi med färska bär. Nu är vi redo för denna lördag å idag står MASSOR på schemat !! 

  

 

 

Todeloo vänner

 

Vilken lördag vi har framför oss…Olliwer har fotbollsmatch, Theodore har Parkour träning å sen så kommer även våra svärsiar ner och ska fira Mikaela lite i förväg (hon fyller ju 11år på måndag) så det där med att hinna med egen träning får vi nog stryka idag och hoppas på fin-fint väder imorgon för då ska det hinnas med några mil på racern!

 

 

Det känns som om jag alltid skriver att vi har mycket att stå i med barnen men ni får inte ta det som om att jag stressar och klagar – jag ÄLSKAR att få vara med barnen, att dom har intressen och att jag kan få vara en del av det. Dessa år när vi som föräldrar får vara med är så få och går alldeless för fort så jag är faktiskt bara TACKSAM att jag får vara med!

 

Men vänner - NU ska ta oss iväg till fotbollsplanen för match i S:t Eriks-Cupen där jag ska stå bredvid och vara världens bästa hejarklack medans Olliwer står i mål och inviger de där snygg-snygga nya målvaktshandskarna han fick av Tomas i veckan.

 

Tjingeling så länge#1 - INREDNINGSVIS

Sjukt vackert barn han kommer bli nya heartbreaker footballer ala Beckham sen haha

Hotelltips idag på bloggen:)

Ha en kanonhelg!

LOVE Maria Inredning - it's Swedish for decor


Svar: hahah ja vi får väl se ;-)
AngelicasVärld

#2 - Suss

Låter som en fullspäckad men rolig lördag. Ha en finfin helg. Kram Suss

Svar: TACK vännen!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!