Bubbel och fredagsbukett

 
 
Vissa fredagar är bättre än andra fredagar å idag är det en sådan toppen fredag...tänk va livet kan kännas härligt ibland! Sol, vår i luften och bubbel i glaset - det kan ju inte bli mycket bättre!
 
 
 
 
 
 
 
 
Todeloo vänner!
 
 
Här hemma hade jag dukat upp till lite mys när Tomas kom hem från jobbet...bubbel en massa godsaker och en vacker bukett med härligt blå hortensia och eukalyptusblad stod på bordet och väntade på honom. Efter en vecka som varit hektisk för oss båda så är det riktigt skönt med helg! 
 
 
 
 
 
Så med gott bubbel i glaset önskar jag er alla en härlig fredag och en underbar helg!
 
 
 
 
 
 
Theodore är ju iväg på "sleepover" (läs va uppe hela natten och spela tv spel) hos en kompis, Olliwer och Mikaela har satt sig tillrätta på ovanvåningen med gott fredagsmys å streamar en film så jag å Tomas kör soffmys själva med lite gott i glaset och Let's Dance på tvn...sämre kan man ha det!
 
 
Tjingeling så länge!
#1 - Lena - Gott för själen

Åh, vad fint och mysigt! Här kör vi också fredags-soff-mys framför Let's dance.

Kram Lena

Svar: Ja så mysigt och gott...och ett perfekt sätt att starta helgen på!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!