Varje Tugga Gör Skillnad – Sponsrad Video

Extras mission är att göra en verklig skillnad för tandhälsan i världen och med din och min hjälp ska Extra ge 16 000 barn i Botswana utbildning om tandvård och ge alla 16 000 barn en egen tandborste. Ju mer Extra tuggummi du tuggar, desto fler barn kan få hjälp. Tänk så lätt det kan vara att hjälpa till ibland!
 
 
 
 
 
 
 
Todeloo vänner!
Varje Tugga Gör Skillnad är ett upprop till Sverige att tugga mer Extra. Inte bara för att det skyddar våra egna tänder från karies, utan för att utsatta barn i Botswana, genom SOS Barnbyar, ska få lära sig samma goda vana som vi lärde oss av våra föräldrar och den goda vanan vi försöker ge vidare till våra barn...vanan om att borsta tänderna och att ta hand om sin mun och sina tänder.
 
60-90% av världens skolbarn lider av karies, något som helt kan förebyggas genom tillgång till, och kunskaper om, tandvård. Under vecka 40–49 2015 skänker Extra ett öre till SOS Barnbyar varje gång du tuggar ett tuggummi från Extra. Pengarna går till SOS Barnbyar i Botswana för att främja tandhälsan hos barn i utsatta områden genom att erbjuda utbildning, utbildningsmaterial och tandvårdskit.
 
Titta gärna på videon nedan för att ta del av Extra och SOS Barnbyars arbete!
 
 
 
 
 
Inlägget är sponsrat
#1 - Isabella Huynh

gud vad bra!

Svar: ja eller hur!
AngelicasVärld

#2 - Glamourwannabe - med huset fullt av grabbar.

Perfekt samarbete tycker jag som är uppväxt i en tandläkarfamilj :).

Hoppas du haft en fin onsdag!

Svar: ja vist var det bra!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!