Tjäna pengar på din blogg

Det finns flera olika sätt att tjäna pengar på din blogg men något som är väldigt lätt är via olika affiliate länkar. Blogg.se har sin tjänst där du kan koppla samman bloggen med Torun och då få färdiga samarbeten att lägga ut på bloggen - Tyvärr så är det väldigt tråkigt då många lägger ut precis samma bilder – inte så kul för bloggläsaren.

 

Mitt tips är att registrera ett konto hos Blogfame – där finns mängder av olika varumärken, kedjor där du själv väljer hur du vill sätta upp dina inspirations kollage och vilka länkar du vill använda – vill du ha inkomst per klick så går det eller så kan du få en viss % på den försäljning som dina länkar genererar – ett bra sätt för en ”passiv inkomst” för oss bloggare!

 

Vill du registerera ett konto kan du göra det HÄR

 

 
 
#1 - Lena - Gott för själen

Det verkar ju rätt trevligt att tjäna lite extra på bloggen. Men jag är urkass på sånt där. Orkar liksom inte hålla på tyvärr. Dumt kanske, men så är det.

Kram Lena

Svar: ja en liten bra sidoinkomst ;-)
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!