Fyra saker

Något som jag tycker är viktigt är att se tillbaka på livet, vad man varit med om och tänka lite extra på vad man är tacksam för. Det är så lätt att fastna i ekorrhjulet och tycka att livet springer på…då det perfekt att ge sig tid att tänka tillbaka, reflektera över sakerna man är tacksam för…så här kommer det.

 

Fyra saker från den senaste tiden som jag är extra tacksam över…

 

 

 

 

Att äta av egen skörd – i våras planterade jag färska örter och tomatplantor i våra pallkragar…örterna har vi skördat av och ätit under hela sommaren och de fortsätter att leverera godsaker. Nu har även tomatplantorna börjat ge små söta tomater som smakar solsken – så underbart gott!

 

 

En underbar sommar – Hösten kommer med stormsteg och jag har en underbar semester och sommar att se tillbaka på. Härliga minnen om stunder tillsammans med familj och vänner om kommer värma hjärtat när det blåser kallt och snöar i sidled utomhus.

 

 

 

Min kropp – jag är så tacksam över min kropp och vad den presterar och har presterat. Att kroppen orkar med det liv jag lever och bara fortsätter prestera – jag har varit gravid, burit barn, tränat på elitnivå, springit, hoppat, lekt, ätit gott och levt i snart 36 år och kroppen ställer upp på allt. Nu senast utsatte jag den för 171 km landsvägscykling på 6 timmar och 37 minuter å det klarade den – utan problem! TACKSAM!

 

 
 

 

Hemma fix – vår renoveringskarusell drar ju snart igång och jag mår så bra av att få fixa, dona, planera och pyssla…sängbord är målade även ramar så nu ska några stolar få sig en makeover och sänggavlar ska byggas – så roligt å jag mår så bra av att få skapa med händerna!

 

 

#1 - Netti Starby

Det är verkligen så sant och du har verkligen beskrivit allt så otroligt bra! Kram

Svar: MEn så glad jag bilr...kul att du gillade inlägget!
AngelicasVärld

#2 - Felicia Karlström

Åh vilket fint inlägg! :) Hoppas du får en fin kväll, kram!

Svar: TACK - kul att du gillade det!
AngelicasVärld

#3 - petra

Härligt med positivitet:) man blir så peppad här inne det finns inget negativt du kör i sådan härlig positiv anda som fler borde ta efter.Jag tycker det är så jobbigt att läsa hos folk som bara gnäller:)kram

Svar: Så glad när du säger så...Det är just det jag vill sprida! Livet blir så mycket lättare när glaset är halvfullt ;-)
AngelicasVärld

#4 - Susanna - livet i norska skärgården. tvåbarnsmamma. husbygge.

Håller med dig, man måste stanna upp och blicka tillbaka i livet! Hoppas att vi till nästa vår kan så en massa i våran trädgård med och skörda våra egna grönsaker och kryddor. Vilket lyx!


Svar: Ja, det är viktigt...det är så lätt att livet bara springer på annars!
AngelicasVärld

#5 - Annika

Vi är nog många som borde stanna upp och tänka till på vad vi har att vara glada över. Som du skriver så är ju livet ofta som ett ekorrhjul. Hoppas du får en fin fredag. Kram Annika

Svar: Ja det tror jag med - tycker att det är viktigt!
AngelicasVärld

#6 - Madeleine

Men så gott med egna tomater.

Svar: ja underbart gott!
AngelicasVärld

#7 - Lena - Gott för själen

Härliga saker att vara tacksam för! Som sagt, det är lätt att livet bara rusar på!

Kram Lena

Svar: JA ibland behöver man stanna upp å reflektera - vara tacksam för livet!
AngelicasVärld

#8 - Cornelia

Så underbart inlägg! Det är viktigt att uppskatta det man har.

Svar: Ja helt klart!
AngelicasVärld

#9 - Cherie

Det där med hemmaskörd är ju bara så härligt. Dottern fick en tomatplanta i 4 årspresent för 1 månad sedan och gud så gott det är att gå ut på balkongen och plocka några tomater när dem är färdiga :)

Svar: JA hemma skörd är bäst - älskar att kunna plocka in gott utifrån!
AngelicasVärld

#10 - pillan

Härligt! Jag är så glad att jag efter en liten svacka nu känner mej toppen igen!! Så sällan jag blir deppig..... Man måste som du skriver istället se det som är positivt omkring sig och försöka ignorera eventuella tråkigheter (i den mån det är möjligt)

Ha en underbar fredag Kram P

Svar: Skönt att du kommit ur din svacka -alla har vi dom! KRAM vännen!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!