Dom perfekta ankelbootsen

Här om dagen tog jag en tur via NK för att titta lite på skor till hösten…jag var ute efter ett par snygga klassiska ankelboots med lite klack. Ni som hänger här vet att jag verkligen INTE gillar att shoppa skor då jag har så breda fötter och på det en hög vrist – ingen bra kombo – så att shoppa skor brukar ofta sluta i besvikelse och ibland tårar för min del…

 

 

 

 

Tjingeling vänner

Efter en kort sväng inne på skoavdelningen så fastnate mina ögon på ett par så vackra saker från Whyred! Sååå jäkla fina! Men den där våndan innan jag ens vågar prova…inte alls rolig men vet ni vad – dom passade mina fötter! Den lyckan!

 

Så nu står dom här å väntar på att få bli använda – de där snygg-snygga skorna som passar lika bra till klänning som till jeans! Jag är övertygad om att vi kommer ha en härlig höst tillsammans!

 

 

 
 
 

Varje Tugga Gör Skillnad – Sponsrad Video

Extras mission är att göra en verklig skillnad för tandhälsan i världen och med din och min hjälp ska Extra ge 16 000 barn i Botswana utbildning om tandvård och ge alla 16 000 barn en egen tandborste. Ju mer Extra tuggummi du tuggar, desto fler barn kan få hjälp. Tänk så lätt det kan vara att hjälpa till ibland!
 
 
 
 
 
 
 
Todeloo vänner!
Varje Tugga Gör Skillnad är ett upprop till Sverige att tugga mer Extra. Inte bara för att det skyddar våra egna tänder från karies, utan för att utsatta barn i Botswana, genom SOS Barnbyar, ska få lära sig samma goda vana som vi lärde oss av våra föräldrar och den goda vanan vi försöker ge vidare till våra barn...vanan om att borsta tänderna och att ta hand om sin mun och sina tänder.
 
60-90% av världens skolbarn lider av karies, något som helt kan förebyggas genom tillgång till, och kunskaper om, tandvård. Under vecka 40–49 2015 skänker Extra ett öre till SOS Barnbyar varje gång du tuggar ett tuggummi från Extra. Pengarna går till SOS Barnbyar i Botswana för att främja tandhälsan hos barn i utsatta områden genom att erbjuda utbildning, utbildningsmaterial och tandvårdskit.
 
Titta gärna på videon nedan för att ta del av Extra och SOS Barnbyars arbete!
 
 
 
 
 
Inlägget är sponsrat

Tomas Gästbloggar

Idag har jag lånat ut bloggen till min man...så här kommer hans ocensurerade tankar om bloggare å att leva med en!  
 
 
Angelica har varit aktiv bloggare ganska länge och även om antalet läsare och visningar var väldigt begränsat till en början har hon ihärdigt fortsatt. Jag förstod från börja inte varför detta var så viktigt för henne och tyckte faktiskt att det var lite löjligt och ”waste of time”, både hennes och min! Åren har gått och antal läsare och visningar har för varje år ökat till det stora antal som följer henne idag! 
 
 
Idag förstår jag att bloggen är en viktig kanal för henne att uttrycka sig, dela med sig av sin tankar, idéer och intressen och krydda detta med sitt nyvunna intresse för fotografering.
 
 
 
 
Hur är det då att leva med en bloggare, ja var ska jag börja? 
 
Till att börja med så har alla i vår familj lärt sig OCH accepterat att ingen rör maten INNAN den finns på bild.
 
Barnen vet att när mamma kommer hem på fredag ska snittblommorna arrangeras och fotas innan det finns en chans till fredagsmys.
 
Har det handlats något nytt som kläder, skor, tv spel, leksaker, smycken mm ska det vara en fotosession innan det får användas.
 
Kameran finns oftast (alltid) med när vi ska göra något.
 
Om jag ska överaska med en present som väska tex så måste jag se till att en systemkamera får plats i den.
 
Barnen vet att mamma behöver dator, Ipad och telefon för att sitta i soffan.

 
 
 
 
Ja, detta är några saker som spontant ”poppar” upp i huvudet och när jag läser det jag har skrivit så låter det kanske lite negativt men det var absolut inte meningen….jag tycker att hon är fantastiskt och jag gör allt jag kan för att stötta henne! Vi har dock enats om att bloggandet som tar mer och mer av hennes ”lediga” tid behöver planeras som allt annat vi gör!
 
 
Som jag sa i början av detta, mitt första och förmodligen sista blogginlägg, så har jag själv inget behov av att skriva och dela med mig av mitt liv varken i blogg, facebook eller Instagram men Angelica tycker att det är roligt och jag tycker att hon gör det på ett fantastiskt sätt, eller hur!!
 
 
 
//Tomas, make till en bloggare
 
 
 
 
PS - Ja, Angelica har smittat av sig på vår dotter som OCKSÅ fotograferar allt med sin systemkamera!
 
 
 
 
 

Kräftskiva 2015

I lördags så hade vi ju kräftskiva på gatan...15 vuxna och 11 barn så det var high life! Så roligt!! Vi har turen att på en så härlig gata med fina grannar å dessa kvällar när vi alla är samlade är så roliga! Vi började iaf kvällen vid 18-tiden med fördrink och fem-kamp som jag och tomas fixat. Det var grenar som straffskott, puttmatta, kast med boll etc...riktigt roligt och uppskattat av stora som små!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
När fördrinken var i magen, femkampen var avklarad och mörkret började lägga sig slog vi oss ned till bords och började musmsa, sjunga och skratta - en sån härlig kväll! Barnen tröttnade ur redan vid 21-tiden och försvann hem för att kolla på film medans vi vuxna satt kvar fram till småtimmarna och pratade - en så rolig och härlig kväll!! 
 
TACK alla ni fina som var med!! 
 
 
 
 

Tjäna pengar på din blogg

Det finns flera olika sätt att tjäna pengar på din blogg men något som är väldigt lätt är via olika affiliate länkar. Blogg.se har sin tjänst där du kan koppla samman bloggen med Torun och då få färdiga samarbeten att lägga ut på bloggen - Tyvärr så är det väldigt tråkigt då många lägger ut precis samma bilder – inte så kul för bloggläsaren.

 

Mitt tips är att registrera ett konto hos Blogfame – där finns mängder av olika varumärken, kedjor där du själv väljer hur du vill sätta upp dina inspirations kollage och vilka länkar du vill använda – vill du ha inkomst per klick så går det eller så kan du få en viss % på den försäljning som dina länkar genererar – ett bra sätt för en ”passiv inkomst” för oss bloggare!

 

Vill du registerera ett konto kan du göra det HÄR

 

 
 
Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!