Vårt sovrum - så här blev det

Lördagkväll och vi sitter som resten av sverige bänkade i soffan och väntar på premiären av Så mycket bättre...men innan det drar igång så tänkte jag att ni kanske ville se hur det blev i vårt sovrum. Vi har nämligen fått upp det "sista" idag. Tv och taklampa är på plats...nu saknas bara några tavlor men det får vi ta senare!
 
 
 
Jag får be om ursäkt den taskiga kvaliten på bilderna men det blir ju så mörkt så fort att det är svårt att hinna ta bilder!
 
 
 
Tjingeling vänner 
 
Vårt sovrum var ju tidigare Theodores och då såg det ut så HÄR...en ganska stor förändring har skett...
 
Finaste tapeten är på plats, våra gamla sängbord som fått sig en makeover med lite fin färg och nya "knoppar", en ny hemma snickrad sänggavel och sen de fina sänglamporna i mässing som jag är så kär i! En liten Hotellfeeling vart det! 
 
Till vänster ser ni en bit av en så vacker grå mörkläggningsgardin som hänger från tak till golv och bara går att dra för fönstren - så snyggt och enkelt! 
 
 
 
 
 
 
 
 
Våra fina "nya" sängbord.
 
Till vänster Tomas och till höger jag...till höger ser ni även ett tunnt vitt draperi, bakom döljer sig vår härliga garderobsvägg!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sen  i taket...den snygg-snygga lampan från By Rydens...så fin!! Den lyser dock lite starkt så bästa Jens ska komma och sätta in en dimmer åt oss. 
 
 
 
 
 
Ligger man sen i sängen så är utsikten mot vardagsrummet så här...å ja, där ser ni även att Sovrums TVn som shoppades idag kommit upp på väggen! Imorgon blir det nyhetsmorgon i sängen med en stoor kopp kaffe! 
 
 
 
 
 
Nä vänner nu börjar ju "Så mycket bättre" snart...det ska bli så kul å se vem som tar över tronen som den som dominerar och levererar denna säsong! Tidigare har ju Laleh, Darin, Agnes varit helt outstanding å September...eller Petra Marklunds version av "Mikrofån kåt" vart ju en dunder hit som fortfarande spelas.
 
  
Snacksen är framme, glaset är fyllt med gott och en massa ljus är tända...bring it on!
#1 - Tina

Jättemysigt sovrum!

Svar: Ja vi är så nöjda!
AngelicasVärld

#2 - Ulrica

Det blev jättefint!! Jag gillar att du mixar de mässingsglammiga lamporna mot den svartrandiga tapeten. Snyggt!!!
Kram

Svar: TACK snälla...tapeten är dock inte svart utan mörkblå. ;-)
AngelicasVärld

#3 - Karin O

Åh så snyggt! Hoppas du har en fin helg!

Svar: TACK snälla!
AngelicasVärld

#4 - Emely

Så snyggt! Jag gillar lamporna skarpt :)

Svar: JA vist är dom snygga!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!