Theodores Sovrum - så här blev det

Först att bli klart i vårt renoveringskaos var Theodores sovrum...här inne var det tidigare en ”rosa fluffig dröm” se HÄR, men det har nu blivit ett coolt rum till världens finaste Theodore, häng med nedan så får ni se.

 

Theodore bodde ju tidigare på nedervåningen i en loftsäng se HÄR, så här har han fått en ny säng, Mikaelas sänggavel som hon hade kläddes om med nytt tyg och voala – en säg för en tuffare kille växte fram. Med lite coola kuddar, en snygg pläd så vart det toppen! Till vänster om sängen så har han två Billy hyllor som blir som ett sideboard med snygg-snygga tavlor från Fotografiska...motiven har han valt själv å han är så nöjd! 

 

 
 
 

 

Förvaringen var riktigt dålig i Theodores tidigare rum, nu har han flera Billy bokhyllor både med och utan luckor – perfekt! Luckorna till nederdelen av den stora Billy-hyllan sprayade jag med vit och svart sprayfärg för att få till ett litet coolare intryck…sen så passar det så bra till den fina fototapeten med stadssiluetten av New York, den lilla svarta tv-bänken LACK från IKEA… ja, det vart riktigt snyggt om jag får säga det själv.

 

 

 
 
 
 

Sist ut så har vi den lilla skrivbordshörnan med massor av bra förvaring, en snygg griffeltavla från granit och en stor spelgel med fint ljus runt. 

 

 

 

 

Ja det blev ett tufft snyggt killrum – å jag kan säga att jag har en nöjd kille som inte gärna går ut ur sitt rum utan sitter där å spelar, läser, lyssnar på musik och njuter...när jag kom hem från jobbet igår så hittade jag honom uppkrupen i sängen bland alla kuddar med sin Harry Potter bok i handen...UNDERBART!!

 

 

 
 
Ja det var Theodores rum...lovar att ni ska få se resten också men nu är det jobbet som gäller!
 
Tjingeling så länge!
#1 - Helen

Hur fint som helst:))

Svar: TACK snälla!
AngelicasVärld

#2 - mammansprinsessor

Snyggt pojkrum:)

Svar: TACK - ja han vart så nöjd!
AngelicasVärld

#3 - Madeleine

Blev ju toppen, tapeten är snygg, ena dottern är ute efter något liknande i tapetväg :)

Svar: Ja visst var den fin - han är så nöjd!
AngelicasVärld

#4 - Lena - Gott för själen

Så coolt! Och vad söt han är!

Kram Lena

Svar: JA visst vart det bra - mmm min lilla bokmal ;-)
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!