Mikaelas sovrum – så här blev det

Mikaela tog ju över mitt och Tomas gamla sovrum…tyvärr har jag inga före bilder, men tänk trist tråkigt och inte alls piffigt. Detta var nämligen det enda rum i hela huset som vi inte gjort något med sen vi flyttade in för snart 6 år sen.

 

 

 

 

Hur som helst - så här vart det!

Skrivbord/smikhörnan med den super fina tapeten som jag vart kär i när jag stod å bläddrade i alla tapetkataloger uppe på Nordsjö Idéer och Design. Det är en Cole & Son ur serien Wimsical – den vart perfekt i Mikaelas rum! Skrivbordet är Theodores gamla som jag trollade till med lite dekorplast så det gick från vitt och svart till marmor och guld istället (här kan ni se bilder på hur det såg ut innan). Sen så vart pricken över i den fina gamla spegeln i guld som kommer från Tomas föräldrahem. Självklart pryds bordet av vackra boxar, lite härliga ljus, datorn och kameran – ja hon är lika galen i att fota som jag!

 

 

 
 
 

 

I andra hörnet av rummet står hennes säng och det är en stooor hög av kuddar, mjuiusdjur i en salig blandning  - precis så som det ska vara i ett barnrum! Till sängen byggde jag en enkel sänggavel  och klädde med tyg. (Hur jag gjorde kan du se HÄR) Bakom sängen står det tre vanliga enkla Billy bokhyllor som blir som ett litet sideboard med dörrar som även dom fått den fina tapeten i sig – det knyter på ett härligt sätt samman rummet! Uppe på bokhyllorna står lego blandat med fina boxar, en underbar tavla från Petite Charlie och vackraste lampan ”Spåkula”.

 

 
 

 

 

Rummet vart komplett med den härliga fåtöljen i vitt och grått med fina kuddar som står lägligt placerad framför TVn och tvbänken (IKEA) sen de vackra tavlorna ovan från Fotografiska lyfter rummet från ett barn rum till ett rum för en lite större tjej.

 

 

 

 

 

Sen så får vi ju inte glömma den snygg-snygga taklampan som Mikaela själv valt. Så fin!

 

 

Jag tycker vi fick till det bra…ett tweenie rum för finaste tjejen som fyller alla behov en 10-åring kan ha idag!

 

 

Anyaway - onsdagkväll och det betyder Greys Anatomy för den här bloggerskan å sen tar vi nog och drar av ett avsnitt till av Modus nerbäddade i sängen. Känns som ett skönt avslut på en bra dag!

 

 

#1 - Jenny

Underbart tweenie rum. Maja ser fram emot att få sitt :) kran

Svar: TACK snälla!
AngelicasVärld

#2 - AnnaSmyckeform

Vilket underbart rum för en liten tjej, det är så roligt att få inreda barnens rum. Jag riktigt längtar tills det är dags att göra Oscars rum lite "större". Bort med spjälsäng och in med en växasäng osv.
I alla fall, jag är väldigt imponerad över hur duktiga ni har varit och hur mycket ni hann med på kort tid :)
Kram!

Svar: JA hon vart så glad å det passar henne perfekt!
AngelicasVärld

#3 - pillan

Jamen det blev ju toppenfint

Älskar tapeten, skulle gärna tapetsera Nikkis rum med denna...hmm får nog kolla med damen först ;)

Ha en skön kväll, Kram P

Svar: TACK snälla! ja kolla jag är så nöjd med den å det är Mikaela också!
AngelicasVärld

#4 - Cecilia

Så snyggt, den där tapeten - love it.

Svar: ja visst är den!
AngelicasVärld

#5 - Maria-Alexandra

Verkligen jättefint och mysigt!

Svar: TACK snälla!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!