Livet är din vardag – lev !

Det är så vanligt att vi lever för framtiden, att vi lever för den där kommande semestern för då, då ska vi slappna av till max, njuta och vara med familjen. Eller att vi snubblar igenom vardagarna för till helgen då, då ska vi äta goda middagar, umgås med vänner eller gå på fest.

 

 

 

 

Jag tror starkt på att du behöver forma din vardag efter det som gör dig lycklig. Leva i en vardag som får dig att må bra sen så är allt de där extra med helger, semester, fester eller så bara grädden på moset.

 

Se på dig själv, ditt liv, gör din vardag dig lycklig – mår du bra i nuet?

 

Jag, jag har aldrig ångest på söndagar för att helgen är slut, att vardagen och jobbet tar vid. Nä, jag har inte alltid världens roligaste arbetsuppgifter men helt ärligt…vem har det…vem tycker att allt man gör är jätte kul, jag tror tom att Beyoncé har trista dagar eller arbetsuppgifter. Men det gäller att hitta en vågskål där det man är nöjd, glad och trivs med överväger de där trista sakerna. Sen så försöker jag ha en positiv syn på allt jag gör och tänker att om jag gör det här trista först så har jag bara roliga saker kvar…

 

 

 

 

Vet du vad som är viktigast för dig, i ditt liv, vad som gör att du mår bra?

För mig är det att jag har ett bra jobb som jag trivs med, att jag känner att jag tillför värde - varje dag. Att jag vet att jag kan, får och har möjlighet att leverera. Att jag bor bra, att jag trivs hemma och att jag känner att här, här där jag bor, här kan jag stanna – jag vill vara här. Att jag har partner som jag älskar, att det är någon som jag både tycker är vrålsnygg, sexig, att han får mig att må bra. Att vi lever i en relation där vi stöttar varandra, lyfter varandra och utmanar varandra. Familjen – att min familj mår bra, att alla är friska, glada, mår bra på skolan/jobbet och att vi visar varandra respekt och överröser varandra med kärlek. En familj ska lyfta varandra…

 

Det är mina hörnstenar i mitt liv – härifrån bygger jag min vardag med vardagsglädje, saker som gör att jag mår bra. Jag kryddar med härliga färska snittblommor, träningspass tillsammans med Tomas, tända ljus, stallhäng med dottern, mys med en flaska vin en tisdagkväll, en kaffe vid sidan av fotbollsplanen på en av lillemans fotbollsmatcher, en present bara för att, att sitta ner och spela tv-spel tillsammans med barnen och på det mycket mycket kärlek, kramar och pussar – det är min vardag och jag stormtrivs.

 

 

 

 

 

Så vänner - lev inte bara för framtiden lev nu! Försök hitta det som gör dig lycklig i din vardag för det är det som är ditt liv!

 

 

#1 - Sofhia

Godmorgon säger jag denna tisdag morgon, jag tror också starkt på som du tar upp i detta inlägg att vi själva behöver forma vår egen vardag efter det som gör oss lyckliga. Inte planera för långt framåt, utan även förgylla vardagen, nu och här. Vi kan påverka så mycket mer än vi tror hur vi mår.
Svar: Ja eller hur - positiv min, positive vibe, positive life!
AngelicasVärld

#2 - Ann-Sofie

Så fint skrivet - precis på pricken så det är! Livet består av så mycket mer än semester och helger, man måste leva under tiden. Grattis till ditt nya företag och vilken man du har:) Perfekt med både och väska!

Ha en fin tisdag, kram

Svar: Ja eller hur - positiv min, positive vibe, positive life!
AngelicasVärld

#3 - Cissi

Bra skrivet! och så sant.

Svar: Ja eller hur - positiv min, positive vibe, positive life!
AngelicasVärld

#4 - mammansprinsessor

Fint inlägg verkligen,kramar

Svar: TACK snälla!
AngelicasVärld

#5 - Lena - Gott för själen

Så sant! Behöver verkligen peppas. Det är så lätt att leva i framtiden och tänka " sen när… då blir det…". Jag får verkligen anstränga mig för att leva i nuet och uppskatta det jag har.

Kram Lena

Svar: Ja eller hur - positiv min, positive vibe, positive life!
AngelicasVärld

#6 - Maria-Alexandra

Fint skrivet. Allt för många tänker så mkt på det som komma skall och glömmer bort att uppskatta nuet...

Svar: Ja eller hur - positiv min, positive vibe, positive life!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!